Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Az a kerdés ma mi nem esik? Mert kb minden https://kepkuldes.com/image/teOCaFY Japán Nikkei, és a Kospi index 4% felett. Usa részvények is esnek. Dax futi megint mínuszban. Ner papírok -15%okat estek a múlt héten. Aki figyelt a jelekre jól járt
Gondold. Van hatis, blue es kis papíros, csak kis papíros, certis. Mind bukós. Ne az elmúlt 1-2év nyerőjét nézzük. Te tudod összességében nyerő vagy-e. Csak itt a fórumon vannak menő nyerő traderek. Én is nyereséges vagyok. Annyi, hogy most kihagyok pár évet, mert Állampapírt tolom tele mindig csordulásig.
Na erre a megállapításra ugrott 2%ot fel a piac. Ilyen ez. Mindig másképpen mint ahogy a fórum gondolja. Mondtam nekem összes ismerősöm mínuszos tőzsdén :)
Bux -2% Wizzair folyamatos ATL. Ma is mindenkori alj Lengyelek -3.46% Dax -2% Ázsia piacok -3.5%tól -4% feletti esések. Arany -6% Ezüst -5% Mindig jókor mondják zárjuk be short topikot. Na akkor jön a nagy esés. Szokásos. Egyszerű mint az 1x1
Esés nagy esés a Bux a pluszos lett igaz 2400 plusz volt a nap elején és csak alig több mint 300 plusz lett lekötéssel index átsulyozás volt záróban...... Nem tudunk esni ..... https://www.portfolio.hu/global/20260320/donald-trump-a-haboru-vegerol-beszelt-825772 Trump háború végéról beszélt de katonákat küld tűzszünet nem lesz ez némileg ellent mond...
Az iráni háború miatt világszerte emelkednek az üzemanyagárak, a pánik pedig már Ausztriát is elérte: a benzinkutaknál hosszú sorok alakultak ki, az autósok tömegesen tankolnak, mielőtt tovább drágulna az üzemanyag - számolt be a Heute. Egy felső-ausztriai, welsi benzinkúton a dízel literenkénti ára délelőtt 10 órakor még 1,512 euró volt, este 7 órára viszont már 1,622 eurót kértek érte. Karintiában, Villachban hétfő délutánra már mintegy 1,65 eurót kértek egy liter dízelért, a kutaknál mégis hatalmas sorok kígyóztak. Olvasói videók és fotók tanúsága szerint az autósok tömegesen rohantak tankolni, attól tartva, hogy az árak tovább emelkednek. Hasonló jelenetek zajlanak Németországban is, ahol a benzinkutak üzemeltetői valóságos rohamról számolnak be.
Irán elhúzódó konfliktusban érdekelt nekem azért kétségeim vannak afelől, hogy ezt meddig tudja fenntartani. Ha összevissza lövöldöz rakétákkal akkor hamar kifog merülni... A környezetvédelemre nagyobb energiát kellene fordítani, én csak 100%-ban újrahasznosítható terméket engednék gyártani..Sajnos fogyasztói társadalom van , na ezen kellene változtatni.. Az olaj egy jó darabig még velünk marad, meg mire lecserélődik a hazai autópark is az se most lesz.... Az olajkartell kapaszkodik az utolsó cseppig, olajbevétel nélkül sok országnak roló lenne..
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?