Tisztelt Vezetőség..és beragadtak Vesztettünk...mint mindig kispapírokkal? Az árfolyam gyalázatos A tervek füstbe mentek? Mi a helyzet az akvizíciós bizottság opcioival? Ma kivel tárgyalnak akvizíciót illetően? Senkivel? Jó a sok baromságon röhögni? 😄😄😄😄😄
Valaki végzett már egy számítást azzal kapcsolatban, hogy a Nutex Nyrt. nek milyen hatalamas vagyona lehet csak amiatt, hogy az OTP csomagja nem 7.500ft be kerül hanem 30.000 be?
Látod a második esetben a "Vezérnek" még osztozkodnia sem kell az akvizíciós bizottsággal, szinte egyedül teheti zsebre hivatalosan a pénzt. (jó kb. 1-1 M.Ft. értékben kapnak a bizottsági külső tagok is) A "Főnök" viszont támadás mentesen (rendőrségi feljelentések stb. nélkül) zsebre vághat alsó hangon 100 Misit, amihez kell a 17,5-es részvényár, felette pedig határ a csillagos ég. 25 Ft.-nál már 300-350 Millió. (Ne felejtsük a szükséges részvénymennyiség már az MRP szervezetben van.) Várjuk a híreket, kamu nem kamu, hiszi vagy sem. Osztalék kamut már nem hiszi senki, de egy jól hangzó akvi sejtetés sokat dobhat az árfolyamon.
Van egy használható szál abban amit írsz. Csereklei akkor kap javadalmazást ha akvizício jön (azt ugye láttuk hogy nincs ra hajlandósag és hat a mai magyar valosagban senki nem a nutexbe akar beköltözni és nem Cs-vel akar közösködni... érthető módon), vagy a tőzsdei kapitalizáció révén. Ez utóbbit az árfolyam felhajtásával tudják elérni. Így december 31-én szép záróárra lesz szükség ahhoz hogy penzt tudjanak legálisan kivenni a cégből. Ez nagyjából illik a szokásos év végi kamuhírgyartasi protokolljukba. Így azt gondolom iden év vegén is lehet keresni ezzel a részvénnyel aki ésszel csinálja.
Nagyon jó spekuláció. Csak erre ott volt az OTP részvény az elmúlt években. Én ha OTP tulajdonos szeretnek lenni akkor nem Csereklei Gáborra bíznám a pénzem...
basszusss ...rájöttem miért vehetik ezt a papírt. Persze, ez csak egy spekuláció. A Nutex semmit nem csinál, de teli van értékkel. OTP részvényekkel van teli.Ami az elmúlt 4 évben 8.000ről 30K ra ment.
NUTEX mindenkinek