Csák bírja a fájdalmat, de a veszteséget már nem annyira, meg ezt a logikátlan kereskedést. Amcsi 3% plusz és épp a halákeresztel küzd, mi meg már 20% mínusz a tetőtől. Közel van a péntek, de mégis oly távol.
Jönnek vissza azok a régi szép appeninnes idők .(?) Már-már hiányérzetem volt . Csorgás vagy esés felváltva hosszú éveken keresztül ,mámorító érzés .....Jaa NEM.
Amit én kiszűrtem ebből az elemzésből: most kezdődött kb 1 hónapja a kb 4 hónapig vagy tovább is tartó korrekció ami lehet mély is vagy nem oly mély, a korrekció mértékét már le sem írom, mert az abszurd. Szóval ennyit a Dani féle módszerről, amit húsvét előtt bevetett, igazán szép munka!
4. hullám: Az előző hullám erős emelkedésének korrekciója. Az árfolyam általában megnyúlt időintervallumban oldalazhat, azonban a negyedik hullám soha sem eshet vissza az első hullám tartományába. A forgalom jóval a harmadik hullám forgalma alatt marad. A harmadik és negyedik hullám időintervalluma azonos, míg a második és negyedik hullámé különbözhet.
Mindenáron be akarják nyomni 800 alá. Szinte mindegyik prémium kategóriás papír zöld , csak ez van pirosba, nem is kicsit 😟 Azért az oszti bizonytalansága itt már vastagon be van árazódva !! Mi lesz ha valóban nem lesz egy fillér sem, akkor még beverik 700 alá is az elvetemültek!!!
Pedig tudhattad volna hisz terv szerint halad! Ez a 13.szakasz és hát ezért szerencsétlen! De ha a pingvinre valaki ráteszi a deffibrillátort akkor talán fordulhat!
Appeninn Holding Nyrt.