Na Nacky azert hasznos, várok a haverra addig megnézem a masodik részt.Jo hogy igy telefonon is lehet nezni ezt Hát havernak a ketyegojet javitják meg, tobb mint 10 evvel fiatalabb mint én....
Megnéztem neked ,nálam sem ment , ott volt a az első kettő is de nem lehetett el indítani okos tv -n de ha belépsz a számítógépen böngészőből ott van angol nyelven mind a három , és utána lépj vissza az okos tv-n és engedni fogja szerintem mind a hármat magyarul
A HBO maxon a keresobe beirtam de csak ezt a 3. Evadot dobta be, mwgnezek ma is par reszt, de most elmegyek tippet feladni azt 8 utan jon egy haver elviszem Egerszegre, tobb helyre megy ugyet intezni.Nem vagyok rosszul de még sipolok de mar sokkal jobb...az antibiot is majd ha megjottunk akkor beveszem.
Bennünket magyarokat azért nem lesz könnyű belerángatnia. Látod, Kijev meg Pbrüsszel se tudott, nem küldünk azoknak se katonát. Sőt, Erbilből (Kurdisztán) is kimenekítettük az ottani vitézeinket. Más lenne a helyzet a trumppal, ha a trieszti kikötőnkben ott ringatózna egy-két nehézcirkáló meg anyahajó, akkor lehet, hogy egyet-kettőt elküldenénk neki az Öbölbe rendet rakni, de csak meg nem tagadható bajtársi segítségnyújtásként, nem pedig háborúként.
Az idegenek befogadására pedig külön buzdította Imrét, mondván, hogy az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő.Nem fogunk bogarakat enni Nacky es nem kellenek a migránsgettok.
Na megneztem a Lotusz 3. Evad 1 reszet nem rossz...sőt...de 8 reszes.A heten meglesem, kivancsi leszek mi lesz belole.Nejm is nezte azt mondja olyan voltsm regen mint Timothy...remelem nem o lesz a gazember.
Az megvan Neked, hogy jelenleg O1G legnagyobb békegalamb cimborája próbálja az egész világot, így az EU-t és benne Magyarországot is belerángatni egy értelmetlen háborúba. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ennyire vakon vagy a jelenleg is zajló világpolitikai eseményekben, vagy pénzért terjeszted a propagandát, mert akkor nincs is több kérdésem!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi