Nem rizikózok a nyáron, ha nem szedi össze magát a papír. Ha lesz 10 % om tartani fogok egy csomagot. De, hogy a kiolvadást várjam a mostani vételekkel ritkítani fogom.
Opus jó kérdés, egyedül a tavalyi évben emelkedett a többi évben esett. 8 milliárd ft-nyi srv van ami azért jelentős az Opus méretéhez. Osztalékot is fizet.
Köszönöm szépen a kiegészítést! Trump lassan komolytalanná kezd válni vagy a piacok egyre imunisabbak lesznek...remélem. Kíváncsi leszek a következő napokra, mi árazódik be, mennyire tudom tartani a papírt nyereséggel. Az a 710 ftos célár ami vonzott majd 20 % innen ami szép pénz öszig. Jó a nyár meg bizonytalan, arra vigyázok, hogy időben adni tudjam.
Opus valóban érdekes lehet nyártól a mimden eddiginél nagyobb srv miatt, én egyenlőre azért vagyok még óvatosabb, mert Trumpi ámokfutásától továbbra is tartok... Egy biztos, ahogy annó a Waberersnél, úgy a későbbiek során is valahányszor merek nyomatékosan ajánlani egy részvényt, vállalom a felelősséget ha nem válik be, lehet nyugodtan számonkérni, nem fogok úgy letagadni mindent mint ahogy azt egyesek szokták...
Igen, személy szerint most az opust tesztelem! Wabinak meg a mesternek Gratulálok! ( Labanc ) Örülök, hogy több klub ajánlásos papír kezd magához térni!
Wabererst is pont azért ajánlottam pár hete, mert tudtam hogy 3 elemzőház is nézi, közülük 2 több mint 1 éve nem közölt új célárat (az MBH-ra meg alig mozdul rá a piac) és már nagyon benne volt a levegőben hogy valamelyikőjük végre emelni fog (nem is kicsit)... a mai nap bebizonyította, hogy ennek mekkora jelentősége is van az ilyen kispapíroknál
Egyébként a cig, akko, sőt akár -farkasfanoknak üzenem- az app is képes lenne ekkora rallykra, ha érkezne rájuk célár. Ezeknek a részvényeknek az a fő bűnük, hogy nagyon kevés ember látókörében vannak, ami miatt kihasználatlan az alulértékeltségük... mondjuk az appnak szélesebb befektetői köre van nagyobb részt az pedzegetett osztalék miatt, kisebbrészt a fórumos felbeszélők miatt, szerintem ez tény...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi