Mol-t minden nap kivágnám de logikátlan lenne osztibejelentés előtt szórni .. legalább azt az ugrást illik megvárni . Csúnya lenne 3 K alatt , de benne a 3100 is .. Ha nem úgy néz is ki most 😂😂
Elég sokat süt a nejem.De én minden reggel eszek 2öt.Ez kb 1 havi adag.Falubol veszem.Rendeltem 3 kakast is, felpucolva.A kakast pecsenyének, pörköltnek szeretem.
Ezt már tultargyaltuk, a Bif is Szit már régóta, osztalék mégsem volt tavaly.A Szit nem garancia a kifizetésre csak a felterjesztésre.Jo lenne ha a Szit -be került cégeknek minimum 50%ot ki kellene kötelezően fizetni, elkerülhető lenne az árfolyam nagy ingadozása.Kevertem, a 444 eloben adja a tuntetést, azt nézem.
Miért?Minden évben benne van.Majd április végén dől el minden, mivel felterjeszteni most meg még kötelező is lesz.Kb ennyi a változás.Persze figyelem az eseményeket, ahogy tudom napközben.
Hát azért az osztrákoké se egy repülőrajt. De mondjuk ők legalább nem döngették a mellüket Újévtől kezdve, hogy repülőrajt, fantasztikus év, meg az áttörés éve.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider