kicsi a közkéz! ez a kulcs! továbbá jól müködnek! elaő körben 2-3000 ezer közé simán várható! az esense rvt ugyan ezért tartom 580ról! kellemes kereskedést!
érdekes amit mondsz! akkor Te lökted le 650re záróba 4kval!?🙂 sebaj! én is veszegetem! gyógyszergyártás mellett komolynak tűnő kutató munkát is végeznek tán Szegeden!🤷🏻♂️ itt legalább van látható tevékenység nemúgy mint Nutex, Delta és társaiban!
Bizony érdemes figyelni rá!! Korrekt céltudatos a vezetőség!! Kapitalizációja több mint háromszorosa, mint mondjuk deltának!! Kicsi a közkéz ,felkerült standard kategóriába, egyre többen figyelnek fel rá!! Én úgy 2-3 hete kereskedem vele az eladott szaros akkó árával, de többet akarok bele invesztálni ezen az áron!! Nagyon jól lehet vele kereskedni 600- 750 között sávon. Tegnap- tegnapelőtt vásárolt 630-as átlagot ma kidobtam 710-720 on. Zárásra sikerült vissza vásárolni pár 1000 darabot 650-en megint 😃 Ezeket már adom is be 720-as eladásra, a héten tuti elmegy. Van nagyobb tétel 620-680 köztről, azt tartom 1500-ig 😉👍 Szóval érdemes rá figyelni !!!
GOODWILLPHRM - Goodwill Pharma Nyrt.