Ha abból indulunk ki, illetve tekintjük validnak amit a CEO mondott a Trend FM-es interjúban, akkor szerintem még ebben az évben várható az árfolyam visszatérése a 20-as tartományba. Hogy meddig megy le és mikor fordul az a nem tudható.
csak idő kérdése mikor megy 10 alá, olyan 6-7 ft körül hosszú távra meg éri már veszegetni szerintem. tudom ezzel nem leszek népszerű, lehet nem is így lesz, de én ezt gondolom.
Kormanyvaltasra szamitok, akkor az esetleges vezetocserek miatt az MVMnel egy idore nem csak megallhat, hanem sajnos leallhat a Geoakkuval kapcsolatos folyamat, varakozasaim szerint kb. 6 honapra, de ne legyen igazam...
Nekem sem esik jol a 6 szamjegyu piros szam az excel tablazatomban az epdu soraban, dehat Buffet megmondta: Aki nem bir elviselni 50%os lebego veszteseget, az ne vegyen reszvenyeket.
Szvsz is jo helyen vagyunk, csak Palkovics Úr elmondta hogy azt várják hogy a Geoakku mint termék meglegyen. Sztem ha jönne egy ilyen hír, akkor az újra átàtárazná a részvényt. Csak az a baj, amikor minden perc számít, akkor is sajnos az MVM-ben lassan megy az “ügyintézés”
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995