A szándék, védőháló jelleg lenne a lényeg... nem is kell az elején nagy tételben gondolkodni, hiszen ide is a bizalomvesztés miatt, forgalom nélkül esett...
Kedves Toka Úr! Ott még nem voltam, de biztos női betegségekre is jó, így majd lehet, hogy elutazunk a családdal...Magyarországon sok szép hely van, azért nem kell külföldre utazni...Az elköltött pénz is az országban marad...Így mindenki jól jár...Szomorú, hogy Nagyatádon is haldoklik az a nagy szálloda...
Nekem Csokonyavisonta is nagyon bejön, igaz olyan mintha visszamennénk a 80-as évekbe.A víz kiváló, gázolajszagu...igen hatásos....férfiemberre is jó hatása van🙂
Kedvedért megnéztem, 2024-ben az EBT marzs 3.28% volt, tavaly már 4.13% (ingatlan értékvesztés nélkül), ami megfelel az iparági átlagnak. Több hülyeségedre már nem fogok reflektálni...
Kedves Toka Úr! Igen, tudom...Nagyatádon szuper volt a négy éjszakás nyaralásunk...Csend, nyugalom, szép tájak, kevés ember mindenhol, az egyik legjobb gyógyvíz Magyarországon a termálfürdőben... Nekem nem kell ennél több...Nagykanizsának jöttünk hazafelé, majdnem beugrottunk a törzshelyére...
Akko fórum