Jajj Toka úr, gondolom viccelni tettszik a sok bor hatására 😂 Még hogy ezt pénzgyár, inkább pénzt temető!!! A 300 is fényévnyi távolságra van!! Mit csinál ez a cég !!??szerintem semmit, egy nagy nulla ,ezért is nincs mit kommunikáljanak. Jó, ha minden összeáll,talán lesz az idén 300 ,abból is sokan kitörölhetik a hátsójukat😲😲
Majd meglátja mirol beszéltem, figyelje majd a jelentesben a 2025 masodik felevet.A 26 pedig kifejezetten eros lesz az Akkonak.Ez egy pénzgyár...csak az Akko miatt nem latják a Neot akik nem ertenek hozza.
Itt lattam eloszor emlitve, mikor Vago az ev irodaja kapcsan bemutatja a céget..kb 1 honapja."Büszkék vagyunk arra, hogy a korábbi évek töretlen lendületét megtartva, a 2024-as 43,3 Mrd Ft árbevétel után – terveink szerint idén is növekedési pályán maradunk. 1999-es alapításunk óta folyamatosan növekszünk amelynek köszönhetően 25 év alatt már több, mint 750 %-kal növeltük árbevételünket és eredményünket is. 2025 kiemelkedően sikeres új megbízásai többek közt a MOL, MOHU, Földgázszállító országos üzemeltetési szerződése, a MÁV épületgépészeti rendszereinek illetve a ThyssenKrupp jászfényszarui gyárának üzemeltetési feladatai, valamint az E.ON országos ingatlanállományának üzemeltetése"
Ja a kb fele ekkora Neo-t.Duplan jol jart.Jo am ez a Neo, majd kivancsi leszek mekkora bevetele lett...Vago szerint novekedett.Manufacere Ur, erril a thyssengroup os uzemeltetesrol nem tud vmit?ez miota van?ez volt mar es hosszabbitottak most 25 ben vagy ez teljesen uj?Mert a cég jo nagy.
Nem ertelmezheto igy amit ir Marika Ur, az eredmény miert lenne 0.?Elég jol termel a neo, most meg ki is lett stafirungolva ezzel a 24 milliardos szerzodessel.Nem kell vennie, én sem veszek multihomot.Fogyasztott ma vmit?
Lehet olyan hosszú mozi lesz. Ezzel a céggel sok gond van, kommunikáció 0, elképzelés 0, eredmények eddig kb. 0, osztalék 0, srv 0. Csak itt pár kisbefektető próbálja tartani a hitet.
Ha lemenne 100 alá, akkor sem lennék türelmetlen ! Mínusz!?? Na és? Mozi 600-ig! Addig nem vagyok döntési helyzetben! 100 vagy 300 esetleg 440? Kezekre ülni, ennyi!! Hajrá Aranyakko!
Ma is vettem Dongatto Ur, ne aggodjon Veres megcsinálja minden cégét.Mashonnan szorgosan hordom ide a profitot.Majd ha Laci bemegy rv konyvet nezni, lathatja hogy igazan szorgoskodom.
Akko fórum