Az AW is milyen rohadt nehezen ment 100 fölé miután volt az autómegosztós tőkeemelés...pedig az még köcsög is volt...de emlékszem mennyien imádkoztak, hogy ha majd 100 fölé megy egyszer...hogy el fogják dobni...mondjuk ott sokkal több részvény van...szóval kicsit más szitu, de mégis...hogy rimánkodnak itt hogy 400 fölött adják sokan...aztán 2 év múlva 600 fölött milyen vicces is lesz ez...
Én meg nagyon köszönöm hogy megkaptam 355-ös tételem. Bár így hígítottam felfele, de tudom hogy ennek nem itt van a reális értéke, hanem bőven 400 fölött jelenleg is. De sajnos ez a magyar mutyi tőzsde!! Idővel ideérnek a mindent is felhúzó spekák és akkor dobni kell 400 körül, hogy újra vissza lehessen venni 360-370 környékén 😃 Vicc ez az egész tetves bét!!!!! Farkasfű meg okoskodjon, nézze a mindent is tudó grafikonját, holott szart se ér az okoskodása 😃😃
Törölt felhasználó2025. 02. 11. 17:28
Gondolkodtam vegyek-e .. Ránézek :365 . Bakker az sok … legalább nem kerültem első nap bukóba 😂
Azt láttuk a Maga appjában hogy egész nap adták, zárás minuszban. Ezt nevezik tömésnek, ~36misivel! Holnap még változhat a kép, de ez nem szép egyelőre! A TA -t meg ne keveje a funda-val!
Valaki biztos adja, ez látszik. Jó lenne elfogyna már neki. Amúgy minden bizonnyal előbb-utóbb beárazódik, remélem lassan a technikai kép is változik. Minden esetre felfele kéne mennie.
Egyébként egy normális piacon ha egy cég értéknövekedésről számol be, akkor azt az árfolyamnak szinte azonnal be kellene áraznia a tankönyvi példák szerint... bár ilyenkor ébredek rá újra és újra, hogy ez a magyar tőzsde xd
Azt láttuk, hogy magas réses nyitás, majd egész nap adták, zárás napi min! Ezt nevezik tömésnek, ~100 misivel! Holnap még változhat a kép, de ez nem szép egyelőre! A fundát meg ne keverd a ta-val!
Ki mit ért a két szó alatt, de ha "csak kilépett" az még jobb is a longosoknak, mert akkor lehetőségük van olcsóbban beszállni. Eladóként pedig biztosan nem akkor kellene pakkoktól megválni, amikor látszódik hogy megtörtént a kilépés... ehhez képest mi ma egészen más jeleneteket láthattunk...
Akko fórum