Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!!
Nyomjatok egy tetszik gombot erre a posztra, és azzal küldjétek el a picsába ezt a hülye gyereket. Ne szóljatok hozzá, csak egy tetszik ha ti is így gondoljátok.
Szerinted 1000-nikkes virtuális Hannibal Lecter-ünk mellett milyen relevanciája lehet itt még a pluszmínusz rendszernek? Egyébként sem volt semmi értelme, de így meg már teljesen abszurd, hogy még mindig lehet nyomogatni.
Nem tudom ki adott 3 negatívat? Lehet a troll volt az X-edik accounttal. Ha nem ő, akkor várnám az indoklást, hogy miért is nincs igazam abban, hogy ez az ember nettó beteg.
és már 40-szer lájkolta saját magát a "magad uram ha szolgád nincs..." mottó jegyében:) ha ez így megy tovább idővel megnyeri a népszerűségi szavazást:)))
amig ki nem éli.,az ember.persze ez lehet több ezer év,igaz erre már nem lesz lehetöség ugyanis az emberiségnek már nincs több ezer éve ,van ezer és még valamennyi aztán ,lehuzzák a redönyt ,itt végleg ,aki addig nem jön ki a trutyibol ,az benne pusztul.
sztem a véleményét abban a formában sem vennék komolyan. nem tudom miért csinálja, de valószínűnek tartom, h a moderálás következetlensége miatt "rágott be" ennyire... mondjuk pl. ezért engem nem is zavar, amit tesz...
Nem nagyon értelek.. Ha a portfolióval van bajod, miért nem nekik írsz? Ott vannak az email címek nyilvánosak Miért a fórumot trollkodod szét? Illetve van FB oldaluk is. Oda is nyomhatod.
Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!!