Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!!
Nyomjatok egy tetszik gombot erre a posztra, és azzal küldjétek el a picsába ezt a hülye gyereket. Ne szóljatok hozzá, csak egy tetszik ha ti is így gondoljátok.
Most már értem,hogy kikre gondolnak a nők,akik arra panaszkodnek,hogy vannak férfiak,akik nem értik a nemet... Hát pont ilyenek,mint ez a szerencsétlen..
Most mindenkit szívatsz, csak azért, mert volt/van valami gondod a pf.moderátorral. Mikor érzed úgy, hogy elégtételt vettél?
Törölt felhasználó2020. 10. 11. 14:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hitvány egy troll vagy. Legalább a trollkodást csinálnád jól. Zéró humor, nulla kreativitás. De még egy rendes scriptet sem tudsz megírni, amivel minden toipicba legalább 100 troll hozzászólást teszel be. Gyanítom, hogy a munkahelyeden, meg a nőknél is ilyen "teljesítményre" vagy képes. Szóval jó lenne, ha villantanál valamit :)
Én szeretek arra fókuszálni, mi az amit magam tehetek egy ügyben. Mert azt meg is tudom tenni, ha viszont másoktól várod a változást, az nem szokott feltétlen bejönni.
És itt van a lényeg, a többséget nem érdekli ez a dolog annyira, viszont ő mindenki kárára akarja érvényesíteni az akaratát, pedig erre senki nem kérte.
adminisztrátor ma, 18:08#5714Moderációs esemény történt "basszaakurvaanyjatapfmodi-8" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumbólA moderátor indoklása: beteg
Egész biztosan van valamennyi szubjektivitás, a modik kapacitása se végtelen, nekik is lehet rossz napjuk, stb., de nem hiszem, hogy ez általános lenne. Keveredhettél te is tűzharcba egyes arrogáns emberekkel és akkor elvesztetted a türelmed és olyat tettél, ami miatt kimoderáltak és igazságtalannak érezted, dehát néha nehéz higgadtnak maradni. Említesz egy esetet, de ez se feltétlenül ad okot az általánosításra. Mindenesetre számomra ez az egész nagyon túldimenzionált, messze nem ér meg ennyi figyelmet.
Én elengedtem ezt a dolgot. Arra kell nagyon ügyelni, hogy higgadt tudj maradni és gondosan válogasd meg a szavaid akkor is, ha úgy érzed provokálnak, akkor nincs mit jelentgetniük a "jóakaróknak". Ennyi a recept.
a feljelentgetés az erősen szubjektív az esetek nagyon nagy részében (90 % a nick alapján, arra megy). A modiknál nincs ekkora aránya szubjektivitásnak, de emberek ők is. Vannak olyanok, akik a "begyükben van" és gyorsabban pihentetik, kiszórják. Vagy például az agyukra ment már, mint csoki, pny, de őket is (és nickjeik halmazát) istentelen időkig bírták.
Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!!