Értem, köszönöm. Renk és Rhein részvényeket dobáltam el túl hamar, amiért rendkívül mérges vagyok... Gondoltam megkérdem, hogy csinálják a nagyok/tőlem nagyobbak.
Nem, mert én úgy gondolom, hogy ez 1 természetes mozgás, nagyobb emelkedés után. 2 kisebb pakkot adtam, hogy 4IGét vegyek. (Pénteken és ma) Még van értékben 30%-al több mint amivel kezdtem a certit (MOL long75.) Kb. 630 az átlagáram, ma 1035ért adtam, és pénteken is talán 1015ért. 2 héten belül +64%-ék. Jól indul az év. Hamarosan jöhet a 4IGtől is 1 stabil emelkedés. Én nyugodtan várom. 4140ft és 246milla
Sajnálom, a tőzsde nem így működik. TA fontos és (több) évtizedes tapasztalat kell hozzá, de mindig van csavar benne. Ha csak TA működne, akkor a pozik 90%-a nyerne, de pont fordítva van..
Ha, elfogadott, hogy sokan TA-ból kereskednek, akkor az önbeteljesítő jóslat! Az, hogy én mit szeretnék vagy gondolok, az nem befolyásolja az árfolyamot, a TA-val ellentétben.
Szvsz jó döntés! Én továbbra is türelmesen várok a 4IG-ben és én is úgy érzem, hogy menni fogunk majd szépen ha elolvad a hó, így nem idegeskedem túl a dolgokat, bár az is tény, hogy a jelenlegi árfolyam kicsit most csalódás a számomra, de nem lehet mindig szárnyalni.... Kitarást mindenkinek, ebben a forrongó világban!
Úgy döntöttem tartom a MOLt még tovább. Annyit adtam, hogy 1100db 4IGét tudtam venni 2 részletben. Tele vagyok 4IGvel, de ezen az árfolyamon nagyon jó vétel szvsz. Én 5e fölé várom 2-3 héten belül, ha jönnek a cégtől további hírek. 4530 és 221milla MOL ahogy vártam 3600ft felett! :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.