Az is kell sokszor!Gratulálok!Mi van a bikáddal hully?Átvitted a Deltából,azt Opusba is dolgozott ma úgy láttam!🤣🤣Mennyi hülyeséget nyomtunk annó együtt Opusba a ralliba mi?Kár hogy nem voltál itt idén eddig!Lóvéd is lett volna,meg röhögés is garantált lett volna a többieknek is!Itt a példa akkor,hogy egy régi arc,meg sokat látott tőzsdés hogy kereskedik,mert ebbe amit mondtál megint volt minden!Kitartás,szopás ezerrel,egy terv,adott pillanatban kilépés,és nyereséggel távozni sok év után is.
Delta full speka már régóta, bvps 20 Ft, EPS 2,85 ft, P/E 25. Ez egy nagy nulla, de ma bő két év után a 6,72 millió minuszból kitudtam szállni +3,69 millióval.
Igen,mert ha leszáll a lila köd,azt előjön az emberböl a kapzsiság,meg egymást még behülyitik,hogy na most majd ennyi lesz,meg annyi lesz!Mit hisz el az ember könnyebben?Ami a vágyálma,meg hogy majd kasza lesz,vagy a valóságot?Sokan az elsőt!És most nem csak a Deltára mondom ezt,más papirokra is,választásokra,meg mindenre!Reálisan kell nézni mindent.
Off. Akkor ez is olyan szupertitkos szerződés, mint amikor az oroszoktól vettük a cumót x évre előre még pár évvel ezelőtt. Alapvetően nincs ezzel bajom, csak nehogy valamelyikük egyik nap felébredjen és hirtelen ne emlékezzen arra amit ígért 2 hónappal ezelőtt, mert akkor baj van. :D
- Hát mégis megnyertük a háborút! - Nem! - Elvesztettük? - Nem! - Nem értem. Nem nyertünk meg, de nem is vesztettük el? Mi a helyzet Ezredes úr? - A lehető legjobb, a háború foytatódik! - Meddig? - A végtelenségig. Tovább, tovább és tovább. https://youtu.be/4FJoZyEw2jk?si=TSJS_ECLaLHXM7wn
A Delta korábban is kifizetőhely volt és az is marad. A főtulaj is kisajtol a cégből mindent magának, fejlesztésre meg nincs lóvé, perpektíva meg egyáltalán nincs. Tipikus újgazdag hozzáállás.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.