Őszintén rice?Én örülök ennek az árfolyamnak is,örülök hogy nem adtam el,meg hogy itt vagyok!Kicsit kifutotta magát ez is,látszik az elmúlt 2-3 hétben,ezen sem idegeskedek most!Várok azt kész!
"Nagy erőkkel" kéne támadnunk az 5e-et :D, de csak toporgunk. Mondjuk ráérünk, kár türelmetlenkedni, mert ha hosszú pihenés után indul, akkor magasabbra is megy. A cél az árfolyam további átárazódása és az új üzletágak, valamint a nyereséges negyedévek beárazódása. Számomra nagyon érdekes, hogy Jászai idén gyakorlatilag 1 komoly interjút nem adott. Az árfolyam a legnagyobbat emelkedett a BÉten, de ő csendben van. Jó ez a hírzárlat, de akkor legalább jöjjenek hírek szerződésekről. Lassan a sok tárgyalásnak már be kell érnie. Az, hogy nem beszéli fel, nálam azt jelenti, hogy a baráti kezek még nem vettek eleget és majd a gyűjtés folytatódik tovább. 4615ft és 306milla Delta -6,8% ahogy várható volt. nem változott ott semmi, csak a hírre pár nagyobb speki ráerősített vétellel és már el is adták, kicsik meg várják tovább a csodát. Lehet ugyanaz húzta meg az OPUST is?
dr. Kam Gharaffian? Nemcsak az Axiomspace társalapítója, hanem az X-energy is a tulajdonában van ami a Small Modular Reactor (SMR) technológiát fejleszti... októberben még itt találkozott Jászaival Bpesten.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.