Szabikám örömittas könnyeimtől alig látom a billentyűzetet, nehogy félre üssem. De 4ig meg lesz a 3000??? :) Ha még péntekre nem foglaltál helyet, akkor bajban leszünk...
a lottó ötöshöz képest az utóbbi hetek felfoghatatlanok, és ez nem(csak) szerencsejáték, hanem pénzügyi szabadság és tudatosság kérdése eljött az idő hogy az egy banknál tartott BEVA alap védelem túllépése miatt kezdjek el aggódni sose gondoltam volna 15 évvel ezelőtt hogy ide juthatok (ezt valahol nektek is köszönhetem) amikor megvettem az első otp részvényeim
Szia rice2 , Igen, sokszor nem hittünk neked annyira pozitív voltál ! Élen velem ! Nem tudtuk eldönteni, hogy felbeszélő , szakértő , vagy bennfentes vagy ! Bocsánat ! Még sok nyerőt mindenkinek ! Irány a Hold !
Jászai hivja a 4ig hajó kapitányát!Vétel!-Hallunk főni,tiszta az adás vétel!-Gázt vegyétek vissza kicsit mert Pompi infarktust fog kapni igy is,ha ránéz az árfolyamra,vétel!-Akkor majd küldünk be neki ceruzát tollat,tudjon csártokat rajzolgatni,meg egy 4IG-es bögrét is kap ajándékba,abból megihatja a reggeli teát,de miatta nem lassitunk vétel!2900 felett kell zárni!!Ennyi a feladat!De ha van még kakaó,ráadjuk!Pompinak itt nem osztunk lapot!!!
https://www.linkedin.com/posts/istvan-sarhegyi_wedoit-activity-7380941211534188544-8bV3?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAF7YoXcB_6p01h-AYi7hg_FQdZg9WHZQonU Történelmi mérföldkő a magyar védelmi ipar és 4iG Space and Defence Technologies számára. A 4iG Űr- és Védelmi Technológiák és a magyar állami tulajdonú N7 a mai napon aláírta a védelmi ipari együttműködési és beszerzési megállapodásokat, ezzel hivatalosan is elindította Magyarország első hibrid állami-magán védelmi holdingtársaságát. Ez a partnerség egységes ipari keretben egyesíti a stratégiai állami és magántulajdonú eszközöket, versenyképes, exportorientált, NATO-kompatibilis védelmi ökoszisztémát hozva létre, amely az innovációra, a képességfejlesztésre és a hosszú távú együttműködésre épül. A megállapodások részeként a 4iG Space and Defence Technologies többségi részesedést szerez az N7 Defence Zrt.-ben, integrálva olyan kulcsfontosságú magyar védelmi vállalatokat, mint az Aeroplex of Central Europe Ltd., az Arzenál Fegyvergyár és a Colt CZ Hungary Zrt. Ezzel párhuzamosan a 4iG SDT közvetett módon részesedést szerez a Rheinmetall Hungary Zrt.-ben, és teljes tulajdonjogot szerez a világ egyik vezető aknavető- és lőszergyártójában, a Hirtenberger Defence Systems -ben. A fenti tranzakciók a szükséges versenyhatósági jóváhagyások kézhezvételét és egyéb zárási feltételek teljesülését követően bonyolíthatók le. Ezzel a struktúrával a 4iG űr- és védelmi technológiák immár a modern védelmi technológiák teljes spektrumát lefedik - a földtől a levegőn át az űrig -, felölelve a hagyományos gyártást és a következő generációs csúcstechnológiai képességeket egyaránt. Ez nemcsak a 4iG űr- és védelmi technológiák számára jelent jelentős előrelépést, hanem meghatározó pillanatot is jelent a magyar védelmi ipar modernizációjában és globális pozicionálásában. Büszkék vagyunk csapatunk elkötelezett munkájára, amely ezt lehetővé tette, és izgatottan várjuk, hogy együtt építhessük tovább a nemzeti és nemzetközi védelmi képességek jövőjét.
Pénteken a 132.000-es csomagot ma pedig a 73.000-es csomagot kapták ki rövid idő alatt. Az lenne a kérdés, hogy aki eladta az miért adhatta el. Látja ő is, hogy hamar megveszik és robog tovább az árfolyam. Köszi előre is a választ. :-)
Pedig sokan nem hittek neki, hogy őszre 400milliárd feletti értékteremtés lesz. Csak én írogattam, mindenki hallgatott :D talán még 800ft volt a papír, de lehet alatta, amikor mondta. 2915ft! és 1,083milliárd
Én a lassabb lépésről, lépésre emelkedést hosszabb távon jobban kedvelem, de a 4IG a BÉT őszi csodapapírja, így bármilyen vágtában benne vagyok és itt most bármilyen emelkedés szvsz megtörténhet 😉 Továbbra is kitartást mindenkinek! 🚀+🐂+🚀
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.