Nem gondolom, h az indexbe kerules leginkabb aznap dobja meg az arat. Altalaban brokerek begyujtik a szukseges/kert mennyiseget mar elotte es aznap a zaras utani kereskedesben atadjak, h ne vigye el nagyon az arat.
J.G. tárgyalásairól szóló cikkből idézet : " A találkozók során jelentős előrelépés történt a magyar–amerikai kapcsolatainkban a védelmi és az űripar területén, amely a jövőben komoly üzleti potenciált jelenthet a 4iG csoport számára."
Én igy voltam a ZX9-R Ninjával!1.5 évig hirdettem,a lőtéri kutyát nem érdekelte!Aki hívott,az is telefonon már a felét le akarta alkudni már,úgyhogy 1mp alatt el is hajtottam mindenkit!Akkor jöt egy tag,10 perc alatt megvette!Vittem egyet,beszart,azt mondta neki ez kell,de vigyem neki el,nem meri vezetni!Mondtam jó,legyen úgy!🤣
Megint olyan, mintha próbálnák lejjebb nyomni kicsit, hátha ijedtükben a kicsik elkezdik dobálni, hogy olcsóbban tudjanak venni...Várjuk a hónap végét, év végét...nem kell kapkodni...
Szia, ahogy írtam is a másik 4IG fórumban, jelenleg új pozícióépítések történnek a részvényben! Ezt egy -két régi motoros búcsúja és az újak beköszönése is erősíti! Sok sikert kívánok, jó utazást Szabi űrhajóján! :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.