ezt most a kicsik adják, mert szerintük már magas az árfolyam és egyébként is sokat emelkedett már
ha komolyodnak az új sztorik, akkor lesz benne egy újabb hatalmas hájp - na valahol ott 2500 körül jönnek majd újra a kicsik, akik megtolják a forgalmat is rendesen
én ott a hájpban még idén egy 3000 körüli árfolyamot is el tudok képzelni és akkor eljön az én kiszállóm is
valszeg utána mehet még feljebb, de az már nem nekem való - általában előre eltervezett pontoknál szállok ki
persze ez csak egy elképzelés - a történetet az élet fogja írni, én csak próbálok a vonaton utazni
Valaki gyűjti. Tartom a véleményem, hogy a kicsik eladói oldalon vannak. Itt már nem nagyon merik venni. Valószínű van 1 vagy több gyűjtőnk. Remélem 2000ig begyűjtik az elszórt papírokat. Ez a legszebb emelkedés, ami ilyen sumákban megy :D Tetszik! Utána a spekik is jönnek, mert 2000 felett észreveszik, hogy a kicsik többsége kipontozódott és jöhet 1 nagyobb emelkedés. . Worthington amit belinkelt vasárnap azért nagyon érdekes. Érdemes meghallgatni. Benesóczky Balázs portfolió kezelő szerint a BÉT legalulértékeltebb részvénye a 4IG és szerinte innét még nagyon komoly emelkedés jöhet hosszabb távon és a cég felívelő szakaszban van!!! Én régóta írogatom, hogy a 4IG annyit javult és olyan kilátásai vannak, hogy ezen az árfolyamon is alulértékelt. Ha a nagyok észreveszik és lesz 1-2 alap ami rácsap, akár nagyobb hírek nélkül is simán 2000 fölé húzhat. Utána pedig ha jönnek a konkrétumok, jöhet még idén a 2500 is. 1836ft és 132milla Szép a forgalom is, ilyen "csendes" napon. Már a brókerek is olcsónak tartják! :D Elszedik a kicsiktől. madrid nem írogatja, hogy megint esik, meg fordult, stb :D Szegény pénz nélkül mindent fordítva lát.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.