Jászai: Megtiszteltetés volt találkozni a Pentagonban Eric Ver Hage ellentengernagy és csapata mellett Takács Szabolcs, Magyarország egyesült államokbeli nagykövete, valamint a 4iG Space and Defense Technologies munkatársai, hogy bemutassuk szakértelmünket az űrben, az UAV-okban, az UAS elleni rendszerekben és a védelmi digitalizálásban. Számos lehetőséget azonosítottunk az Egyesült Államok űr- és védelmi ökoszisztémájával való stratégiai együttműködésre, hogy megerősítsük nemzeteink védelmi iparágai közötti kapcsolatokat és fokozzuk a regionális együttműködést.
Az árfolyam egy oldalazó, konszolidációs fázisban van a 1760.0 és a 1800.0 közötti sávban.
A sárga színű zóna (körülbelül 1800.0) egy fontos ellenállási szintet jelöl ki. Ennek sikeres áttörése további emelkedést generálhat.
A zöld színű zóna (körülbelül 1760.0) egy közeli támaszszintet képvisel. Ennek elvesztése rövid távon esést indíthat el.
Az RSI (Relative Strength Index) indikátor a grafikon alsó részén jelenleg a 44.7 körüli értéken tartózkodik, ami sem nem túlvett, sem nem túladott állapotot jelez, inkább a semleges tartományban mozog, ami alátámasztja a konszolidációs képet.
Én már az elején is írtam, hogy ez lesz, de akkor még azt hittem "csak" a Rábára pályáznak, de most lehet az egész hazai hadiipari piacot viszik. Szerintem lesznek hazai cégek akik befektetnek és persze a Rheinmetall is tuti és lehet 1 USA vagy Izraeli hadiipari cég. A lényeg, hogy a 4IG is nagy százalékban legyen tulajdonos, vagy az alap nyereségéből részesedjen 1 előre leegyeztetett százalékban. Hát ilyen még nem volt szerintem a hazai piacon. Kíváncsi leszek a holnapi napra. Szerintem simán fogunk menni vissza 1800-1900 közé. Holnap jönnek a spekik megint :D
nyugodj le, menj el nyaralni majd és ősszel majd nézz rá. ez a tőzsde nem a putto. ha betölti a kis rését 1700 körül akkor meg vegyél még. tényleg türelem...
Ne bántson, ez benne van a pakliban. Az mennyire bántott volna, ha pont ellenkezőleg sül el és úgy adod el. Menni fog ez majd, kezekre rá kell ülni és kivárni.
Simán érdemes lett volna eladni 1800 felett, éreztem is, csak annyira az van sugalva, talán zavaróan is h lesz több is, hogy hajlamos vagyok nem a szememnek hinni, és sok száz ezer forint(om) bánja egy ilyen mozgást 1860-ról 1760-ig, és mondom tudtam, éreztem h ez lesz mégse léptem meg, csupán ez bánt
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.