Amíg napon belül ilyen nagy ingadozás van, addig vagyonokat akasztanak le a be- majd kiszállás újra és újra játszásával. Egyelőre a spekuláció hajtja a papírt. Tudom, ezen mondatom miatt sorra jönnek majd a mínuszok. Jópofák ezek a hírek (ezzel-azzal tárgyal, ide-oda megy, kávézik, poszt az X-en, stb), de előbb-utóbb (inkább előbb) le is kell majd tenni valami konkrétumot az asztalra, mert ez egy idő után kevés lesz.
Én már 8. éve vagyok itt! Uram Atyám! :))) Nem olyan régen mint Te, de na... Ma is csodáltam a jelenlegi árfolyamot, miközben mások elégedetlenek és közben azon gondolkodtam, hogy miért is van céláram!? Felül fogom írni, mert így racionális...
Hát valószínű 1900 körül már veszik :D A lényeg, hogy megint a kézen ülőknek kedveznek a hírek. (Grat nekik) így szokott történni, hogy amikor éves záró csúcson van a részvény, jönnek a további hírek. Én tartom a véleményem, hogy majd ősszel jön a nagy felmenetel az árfolyamban. Azt is tartom, hogy a maiak közül, akkor már nagyon kevesen leszünk. 4-5 éves távlatban, szerintem kb. megfeleződtünk és valószínű 2 éven belül tovább feleződnak a ksi részvényesek. Ez majdnem úgy néz ki, mintha nem akarnának meggazdagodni. (madrid is ha tartja a 40ft-os részvényeit, most kb.200edb részvénye lenne, de ő eladta 80-120fz körül és azóta lefelé látja. most lenne reálra pénze, mert a részvényei kb. 400millát érnének, de ő részvények nélkül szenved és osztja az észt) Sokan oktatnak, de még sincs 200-500milliójuk, esetleg több. A lényeg nehéz lesz a kezeken ülni. Az is biztos, hogy eljön az idő, amikor 2-3 napig is majd szárnyalni fog a papír. Most kipontozódtak hosszabb távra a napizók. Persze majd jönnek újra, de a lényeg, hogy sokkal drágábban veszik vissza, mint amikor eladták!!! egyébként holnap nekem az 1900 már bőven jó!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá és sok pénzt mindenkinek!
Én technikai alapon vizsgálom! Ha tulszaladna a 1920-on, akkor el fog szaladni 200-ig mert 1920 felett nincs ami fogja! Ha elérte vagy kicsit túlszaladt rajta, akkor vlószínűsítem a konszolidációt 1900-2000 között. Lehet inkább 1900 környékén. De így volt ez mindig! Kicsit túlszalad majd visszatesztel! Szerintem benne van a 2000 környékének a meglátogatása! De nem hinném, hogy megtartja! De az már nagyon jó, ha elszalad odáig!:)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.