Durva ami megy, de tovàbbra is a kezemen ülök!!! 2019-ben lemaradtam, de szerencsére 700 környékén még időben vàltottam jegyet a Falcon 4IG-re! Ne ugorjatok ki ernyő nélkül, mert nagy magasság kővetkezik🚀
Sokan azért adják, mert úgy gondolják, hogy nem mehet az egekbe 1 nap alatt. Igazuk van, de tér még bőven van felfelé. Mennyit érhet az a cég amelyiknek a vezére szerint 2 évvel ezelőtt 2400ft-ért és azóta nagyot növekedett és átalakult és újabb üzletágakat indított??? Na ez a kérdés, de az, hogy nem drága még, az tuti. 1576ft újabb csúcs és 1milliárdos forgalom
Nekünk az a lényeg, hogy majd 2000 felett robbanjon. Azért 1 gondolat régről. Én többször írtam, hogy nagyon altatás szagú volt a 800 körüli ingadozás és felette is és az, hogy mindig nagyobb eladások voltak berakva. Én akkor is úgy láttam, hogy gyűjtés van és azért sugallják a nagy eladót, hogy a kicsik szórják. Akkor írtam, ha indítják, sokkal magasabb árfolyamok is jöhetnek. Januárban már írtam, ha teljesül a vezérek ígérete, amit a jelentésbe is betettek (400milliárd feletti értékteremtés átalakítások végére) akkor 2400nak meg kell lennie. Ezt az értékteremtést talán tavaly ősszel már nyilatkozta Jászai. Ide a fórumra azóta legalább 30x beírtam. Sokan mégis felbeszélésnek látták :D pedig csak 1 tény, igaz csak ígéret, de ha nagyokkal játszol (Jászai pedig azokkal akar) teljesíteni kell. Lehet még idén lesz ötödölés. Én nagyon szeretném :D 1558ft és 954milla
Egyelőre úgy fest, hogy valaki nagyon veszi. Elképesztő, hogy 2023 őszétől egészen tavaly év végéig valaki folyamatosan adta, meg mutyizta a forgalmat. Most meg 1520-on kivesznek 30K-t és milliárdos forgalom lesz. Tényleg mi lesz, ha valaki az USA oldalról megszólal. Ha csak kiejtik a 4ig-t mint cégnév, fel fog robbanni az egész.
Szépen ki is kapták a dugót. Hát bíztam a hír után, hogy ma 1500 körül zár, de valószínű felette fog és még jön pár újabb türténelmi csúcs. Hol vannak most azok akik még 2 hónapja rossz befektetésnek látták a 4Igét? Hol vannak akik engem is oktattak, hogy minek tartani? Ma a 40ft-os bekerülési árú részvényeim a beker ár 3Xosára mentek fel 1 nap alatt. Hol lesz a vége? Én tényleg bízom abban, hogy történelmet írok és a 40ft-os papíromat majd 4000ft-ért adom. Le merem írni, hogy 100xozni akarok vele, de lehet akkor is tartom majd, mert az osztalékra megyek :D 1524ft és 850milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.