Én általában swing tradelek, főleg amikor ilyen volatilis az árfolyam, mint ma. De 970 Ft óta benne vagyok, szóval azért hosszabb távon is követem a sztorit. Persze kicsinek számítok, de próbálom kihasználni a mozgásokat.
Én azt remélem, hogy ez a Q1-től kezdődően egy folyamatos jól látható tendencia lesz. Pontosabban "szinergia" ugyebárxD Egy éves távlatban természetesen könnyebben azonosítható lesz a növekmény.
Ha a szórakozást eladok és veszekre gondolod, akkor én azt mondom, hogy itt nem nagyon szabad, mert most emelkedő trendbe került a papír és messze a vége. (Akkor érdemes, amikor 1 részvény sokáig időzik 1 árfolyam közelében és akár több mint 1 évig ingadozik, vagy teljes speki felrántás van 1 papírban, de ezt is nehéz felismerni) Persze korrekciók, kisebb lefelék lehetnek, de a lényeg az irány fel. Kicsiket az téveszti meg, hogy a többség csak a nyerő trédet írja be és ezért úgy gondolják, hogy kimaradtak és nekik is kell majd ilyen "jó" üzlet. Közben a többség eladja és jóval drágábban veszi vissza, vagy csak figyeli tovább az emelkedést és teljesen kimarad, vagy más papírba ugrik át és ott ragad bele. Ha pl. nézel 3 hónapos 4IG grafikont akkor szinte hazárdírozás azért eladni, hogy visszavedd. Folyamatosan ment az árfolyam, mintha az lett volna a cél, hogy aki eladta, ne tudja visszavenni olcsóbban. Az csak nagy szerencse, hogy a csúcson elad és alul vesz vissza. A valóságban nem nagyon van, csak itt a fórumokon :D Ha így lenne sokan lennénk több 100milliával itt a fórumon, de sajnos kevesen vagyunk. Én ezzel vagyok tele és nekem adnom kell, hogy majd 2026nak úgy menjek neki, hogy 80% tőkém van 4IGban. Egyébként az ugrálók többsége elbukja a pénzét, ezt sok nagy le is írta. 1508ft és 582milla Szuper a forgalom is!!!
Nyilván ezt mindenki maga dönti el szerintem. Az én agyamon is átfutott még korábban, hogy valamit adni kellene, és olcsóbban majd vissza, de inkább úgy vagyok vele, hogy hagyom, valószínűleg csak ráfizetnék.
Én általában csak olvasom a fórumot ritkán szólok hozzá. Orbitális és Rice nektek köszönhetően mi is jókor ültünk már a vonaton :) Most lenne egy kérdésem, hogy a részvények mennyi százalékával érdemes szórakozni?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.