Megy a porszívózás rendesen. 1308ft és 612milla Milliárd feletti forgalom lesz ma. Sok kicsi kipontozódik. Ilyen árfolyamon pedig a kicsik már nem mernek venni. Ki-kik vehetik ennyire???
Gyorsan add amíg veszik már 1300 csak! Ezt a minuszolóknak csak! Aki vett 1000 alatt nagy gratula jó megérzés volt, ilyen az életben többnyire csak egy van.
Üdv. mindenkinek! először is hagy köszönjem meg itt a fórum tagoknak, azt a 20% pluszt amit néhány nap alatt sikerült eddig elérnem! Pár napja találtam rá erre a fórumra és kezdtem el olvasgatni és megvettem az első 4IG részvényeimet. Azóta csak veszegetem, pedig eladás is eszembe jutott tegnap. Kívánok sok sikert mindegyikőnknek!
Épp most van! 1368-ról 1350-re! Reggel akartam venni, de már nem merek!! Ilyet még nem láttam. Inkább kimaradok mint, hogy belevegyek és 3-4 nap múlva 1000 legyen!
Utólag nyilván máshogy döntöttem volna, azért a magyar tőzsdei tapasztalataim alapján egy kis realizálás nem árt néha. Azt sajnálom, hogy amikor 1030-nál tökölt egy kicsit, ott nem vettem vissza azt a mennyiséget, amit akartam. Kb. 40 százalékát adtam el a részvényeimnek idén, benne hagytam egy hétszámjegyű összeget a sávozás miatt, ez van, azért ilyen tempóra nehéz volt számítani.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.