Én már azon gondolkodtam, hogy mi van ha OV abban állapodott meg trumppal, hogy elkezdik venni a bétet? OTP, MTEL, AW, 4IG is szárnyal, de még a mol-t is elkezdték venni. A másik lehetőség, hogy az ÁP-ból a népek elkezdték áttenni a pénzüket CEE alapokba. Azok meg veszik a bétet mint az állat.
Mi lesz itt akkor, ha kinyílik a szemük és rájönnek, hogy mi suhan el mellettük olcsón. Mert 3-4 év múlva mikor a cég az ország első 10 legnagyobb cégében benne lesz, hát a mai árfolyam többszöröse lesz majd itt. Lehet mai árfolyamon lesz ötödölés után, mondjuk 4 év múlva??? 1186ft és 335milla Kár nézni, mert az embernek viszket a tenyere, hogy adja, de itt még nem szabad semmit csökkenteni. Majd 1200 felett 15edb-ot adok, de csak az íze kedvéért.
Mi megy itt kérem??? Talán valami tudományos részvényelszedés?:D Ínséges idők után nehéz tartani. Még azok is ellágyulnak akik feljebb várják. Ki-kik vehetik? Minta szerűen veszik. Vételek után nagy pakkokat tesznek eladóira és utána alatta porszívózzák. Napi átlag 1167ft!!!!!!!!! Szerintem 2025ben annyi pozitív hír lesz a 4IGről, hogy valakik elkezdték átárazni a papírt. Kicsik többsége lemaradt. Sokan eladták régebben és most nem is hisznek a szemüknek. Páran vagyunk itt szép pakkal, de a többség csak éppen hogy mert belevenni, vagy már eladta a részvényei nagy részét. 1500nál majd mit fognak gondolni??? Régebben nagyokat liftezett az árfolyam, de most valamiért nem engedi a vevő a liftezést. Egyébként OTP és a Telekom is csúcson, ha lenne hír a papírban onnét még mindig jöhetne át pár nagyobb speki is. Ha úgy nézzük, hogy OTPben vagy a Telekomban, vagy a 4Igben van-e még 40%-60% emelkedési potánciál, hát szerintem a többség a 4IGre szavazna. Na lehet, hogy ezért a folyamatos emelkedés. Így sokkal kevesebben mernek belevenni. 1180ft és 318milla Hatalmas forgalmak, már több mint 1 hónapja. Azért úgy néz ki, hogy bejött a jóslatom, hogy sok kicsi majd csak 1100 és az újabb csúcsok után veszi észre :D Sokan bealudtak :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.