Elolvastam a cikket. Nekem úgy jön le,hogy a jelenlegi ellenzék keményen benne volt a számlagyárban. Gyakorlatilag az összes informatikai céggel volt kapcsolata. Szerintem nyerhettek is 1-2 pályázaton és megrendelték a melót a nagyoktól. Nehezen hiszem,hogy a T-Sys és a 4IG pénzt mosott. Itt osztalékban kifizetik a nyereség 1 részét. Jászainak érdeke volt a minél nagyobb nyereség kimutatása,mert a cég így kap kölcsönt,vagy éppen így tudnak kötvényt kibocsátani. El kéne engedni már ezt a számlagyár sztorit. Szép forgalom lett reggel. 756ft és 20milla
Ez volt az eredeti! A rendkívüli Közgyűlés napirendi pontjai: 1. Döntés a TR Consult Korlátolt Felelősségű Társaság és a DOTO
Systems Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2021. év 12. hónap 31. napjával
történt beolvadására tekintettel
(i) a TR Consult Korlátolt Felelősségű Társaság végleges vagyonmérlege
és vagyonleltára, valamint a záró beszámoló elfogadása tárgyában;
(ii) a DOTO Systems Zártkörűen Működő Részvénytársaság végleges
vagyonmérlege és vagyonleltára, valamint a záró beszámoló elfogadása tárgyában;
(iii)
a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság mint jogutód társaság
végleges vagyonmérlege és vagyonleltára elfogadása tárgyában;
(iv) a fenti (i)-(iii) pontokhoz kapcsolódóan könyvvizsgálói jelentés
kiadása tárgyban. Ez az mai módosított Döntés a TR Consult Korlátolt Felelősségű Társaság és a DOTO Systems Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2021. év 12. hónap 31. napjával történt beolvadására tekintettel: (i) a TR Consult Korlátolt Felelősségű Társaság végleges vagyonmérlege és vagyonleltára, valamint a záró beszámoló elfogadása tárgyában; (ii) a DOTO Systems Zártkörűen Működő Részvénytársaság végleges vagyonmérlege és vagyonleltára, valamint a záró beszámoló elfogadása tárgyában; (iii) a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság egyrészt mint átvevő társaság (beolvadás előtti) végleges vagyonmérlege és vagyonleltára, másrészt mint a (beolvadással létrejövő) jogutód társaság végleges vagyonmérlege és vagyonleltára elfogadása tárgyában; (iv) a fenti (i)-(iii) pontokhoz kapcsolódóan könyvvizsgálói jelentés kiadása tárgyába
Sokat nem kellett várni az első bennfentes piaci vásárlásra. Ez egy újabb jelzés az értetlenkedőknek, hogy nem délre van a helyes irány hanem északra..! Szerintem a tőkét emelő nagyok bármikor "helyre rakhatják" az árfolyamot, 1 milliárd elég lenne hozzá, hogy tartósan 1000 közelében maradjon! Várjuk a következő lépést...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.