Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Te annyira fogalmatlan vagy hogy színte fáj! Az opussak mit műveltek? Ha a vezérlőben úgy akarják akkor többszöröz a papír ha úgy akarják feleződik! Ilyen egyszerű a matek bazdmeg!
Igen, ezért írtam,hogy az elmúlt 7 év felfoghatatlan !!!!! ( Történés,történések a DELTA GROUP Nyrt . ). Csak én a folytatást másként képzelem. Velük vagy nélkülük,de a DELTA végállomása nem itt 50 forintnál van. Mindenki eldöntheti,hogy elhagyja a hajót vagy még tömögeti a lyukakat. Én tömögetem. :-) :-) Bizony ( még leírni is nehéz ) ,de még a 2029 is benne lehet ( jóra, pl. osztalék ) ,mint jelezték. De hát idáig sem az történt 2019 óta amit vártunk. Mi van ha most nem kell várni 2029-ig ? Mindenki tehet amit akar, ez a tőzsde ! Én a további várakozás mellett döntöttem és nem másik fórumozó pénzét kockáztatom. Mindenki a sajátjával játsszon a tőzsdén is és máshol is. :-)
"Az elmúlt hat évben (2020–2026) a globális IT-szektor példátlan növekedésen ment keresztül: a járvány alatti digitális robbanás, a felhőalapú rendszerek teljes körű áttörése, valamint az utóbbi évek mesterséges intelligencia (AI) forradalma átformálta a piacot, a globális informatikai kiadások pedig átlépték az 5 billió dollárt." - Hát igen, művészet volt ebből az emelkedésből kimaradni...
Arra a tényre reagálj bazdmeg, hogyan lehet 7 év, és rengeteg elnyert tender után is csak 50 ft alatt!!!??? Az estmédiás időszakban értékesebb volt ez a szar!! Aha ,ezek a bűnözők a 210 -el széditették a népet, ami a büdös életben nem lesz, talán valamikor a fele , de az is talán 1 napig!!😃😃
Csak annyit a központba . Az én részvényem NEM lesz saját részvény számukra / MRP. Bárki ,bármit gondol ( mondjuk nem érdekel ) én a héten is veszegettem 50,1 forinton. Ezek annál nagyobb gecik,hogy olyan patkány módon menjenek el a BÉT-ről mint ahogy jöttek. Egyszer átadják a részvényeiket valakinek és nem 50 forinton. B.CS is megoldotta, ezek is megfogják. Ennyi. Az elmúlt 7 év felfoghatatlan. Számukra közben vitorlázás, újabban futkározás. Legalább egészségesen élnek. :-) Szóval a lényeg. Van annyi vér az én fa........ban is mint az övékben, engem nem fognak "rugdosni". Talán lejár a nyaralásuk ................................... ui: Mondjuk az is durva,hogy vagy 2 x vettek már piacon 20-30 millió darabot és mégis 50 forint alatt vagyunk. Szóval a nagy bevásárlók újra jöhetnek vásárolni, fognak is, szvsz.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.