Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Skacok, fiúk, lányok, öregek és fiatalok: MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! (A fa - és a szemünk - alá meg kitehetjük a podcastjukat) Még utoljára le kellett tenni 54 alá: 53,3 :-((
Csak vicc volt... Elnézést, hogy beleszóltam de, itt sem vagyok. Csak úgy kijött belőlem. Szerintem ez a részvény nem arról szól, hogy a kisbüfik jól járjanak, ennyi. Persze, spekizni lehet vele!
Senki sem fog sajnálni! :-) De ha az Otp szerencsejáték akkor ez itt micsoda? A hét év alatt egyszer sem jutottunk a levesestálhoz. Mindíg találgat mindenki. Persze az eredmény zéró. De hosszú távon biztos jó lesz! Csak ki kell várni.
Bocsi, csak a transzfer időpontját néztem, korábban volt az, olyan 2008 körül, ez hosszútávú befektetés :D ui: ne sajnáljatok, OTP visszahozta, az szerencsejáték volt de bejött. ;)
Hajrá, hajrá! Leendő befektetőknek: én 120.000 Ft-on vettem darabját 2017-ben. (120Ft volt akkor, csak uyge az infláció) Remélem, fel fog menni hamarosan, ennél persze feljebb valamivel. Hajrá!
https://www.youtube.com/watch?v=XHkTf69VE54&t=302s Orova Violetta, a Delta Systems Kft. Apple senior termékmenedzsere Kovács László, a Delta Systems Kft. IT támogatási és szolgáltatási vezetője Kóté László, a Delta Systems Kft. operatív és marketing vezérigazgató-helyettese
képes volt pirosba zárni :( ja még el nem feledem csontosék ma is ment az ima felétek, annyira impotensek vagytok h egy 100-at képtelenek vagytok megcsinálmi és tartani és bármit is jelentetek be speka martalék a papír, veletek az élen....remélem a fa alatt eszetekbe jutunk, hogy a 7. alkalommal rakjátok a szart a mi fánk alá, ahelyett h a sajátotok alá pakolnátok....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.