Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Fel persze, azert is megy lefele... Mindig akkor jut eszébe rajzolgatni, amikor vételre áll! Nagyképűen előadja mekkora, és akkor mi a rákot írogat???? ami volt 1-2 évben, nagyon csúnyán megszedhette magát???? De ő írogat rajzolgat :))))))) viccek vagyok, hello!!! Delta tényleg speka egyenlőre, kár is rajzolgatni, de ez az én véleményem!
bocsánat hogy belerondítottam a lelki világodba de aki normàlisan kérdezte annak se vàlaszoltál mindegy is rajzolgass csak tovabb a stílusom ilyen és ilyen is marad
Aki ezt annak véli ( "krirakszokbol"), annak holt biztos, hogy felesleges is valamit magyarázni róla! Görgess, vagy ne nyisd meg a linket, akkor nem zavarod össze magad! Amúgy az eredményes tőzsdézés ez egy alap dolog lenne, nem a teljes ismeret, csak hogy felismerd! 😉
Appenin is pontosan fel volt rajzolva!!! Egyetlen bizonytalansági faktor volt. Az idő. Ezt is jelezte! Itt semmi mást nem bizonyítasz, csak azt, hogy rohadtul fogalmad sincs semmiről! Ne járasd le magad! Persze arctalanul mindig könnyebb!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.