Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pfuuu de okos vagy ember De meg mondtad Figy ha âtment volna 100 Hamar 150-160 lett volna Nem mindenki 20-30-50-100k val bohôckodik. Êrted azêrt? Persze ismét 5x megcsinálták ugyan azt! Nem úgy tünt, ez lesz megint.
Lehet szidni a vezetőséget persze ..De a hibákból illene tanulni . Fel kéne fogni amit a cég kommunikál , észre kellene venni mi jellemzi ma a piacot , a befektetőket . Mi mozgatta az árfolyamot ..stb
már rá is adtak ahogy írtam, attól függ mennyi a költség keresnek vele napiban naponta 30-50 ezret kb most kánoán volt nekik lefelé napi szinten megkeresték a közel ötvenet, az a baj h nem hisszük el h lejön, h leengedik eddig, mindig mondjuk h ez most más, ezt használják ki....
Ki mer? Ki akar, ezek után belevenni? Ezt most nagyon megcsinálták. Volt pedig hir, 3 akvi, pf cikkek, es megint megcsinâlták amit mâr vagy 5x Szânalom
most kikaptak 41100-at , de ha megnézitek a 3 legjobb vevőt annak az összege 40695 szinte ugyanannyi, várták h rájuk borítsák vagy most kikapta közülük valaki, és mindjárt megkapják a vevők, ennek csak egy tartós és masszív emelkedésel lehetne elejét venni
Nem volt az egy óra sem!! Én is figyeltem, beadtam eladásra, aztán csak töredéke sikerült . 5 perc alatt zuhant 4-5 forintot. Valóban szomorú és elkeserítő nagyon a helyzet!! Ezt szerintem senki sem gondolta hogy egy hónap múlva beverik megint ,úgy néz ki 50 alá is 😟 Senkiházi szemetek!!!
az ima természetesen folyamatosan megy továbbra is, hogy kapják vissza az élettől mindazt a "jót", amit lassan hetedik éve a kisbefektetőknek, a bennük bízóknak okoznak, majd 210-nél abba marad, addig napi szinten többször is megy. Annyi pofa sincs bennük h legalább valahol megfognák az esést, egy hírrel, bármivel, ha már ők magasabban megvették az srv-t ez is bizonyítja, hogy részben biztos h ők saját maguk vannak az egész mögött, november 26.-án 89 is volt és december 18.-án pedig már senkinek nem éri meg 55-ön venni, 44 forinttal lejjebb már nem kell senkinek, nem furcsa? (volt h maga a részvény volt 44 forint) Legalább annyit tennének meg h ne érjük meg már azt a szégyent h visszamegy 50-re vagy alá....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.