Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Lenne amugy mit fel okositani is Iskolak korhazak allami ez az, kartyas beleptetese, szekrenyek barmi Akkora fejlődés előtt állunk. Van lehetőség, lenne inkább ugy mondom
És pl ehez Jaszai 4ig nek köze nem lenne Röpködjenek csak az űrbe, meg telefonálgassan ott. Meg gyártsanak sok sok fegyvert De majd meglatjuk, kivancsian varom
https://www.byd.com/hu/elektromos-autok/dolphin-surf Most jelent meg. Delta ha annyira zöldül. Egy komolyabb töltő állomások kiépitésére, karbantartására miért nem próbálják meg??? Akkora deal lenne , felrobbanna az árfolyam. De itt inkább kuss van
Én már nem számolom. De amikor Barna Zsolt mint tulaj bejött, meg a Mészáros embere, akkor többet vártam volna. Utána elsunnyogtak, de nem hiszem azt a sok papirt csak úgy itt hagyták... Nem tudhatjuk! Berki figura, nem szeretheti a pénzt ..... Semmit nem csinál a nagy pakkjával... Fura az egész Story. Mindig várni valamire.. Már annyi de annyi mese lement a cseh 2 már ki nézi.... Ahogy irta Tiborc is már többször.... Virítaniuk kell, most már nincs mese
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.