Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem azért veszik mert rohadt jó lesz. Hanem azért hogy irányítsák azt hogy rohadt jó lehy6. Ezek általában nem az árfolyamon keresnek. Hanem a kreatív könyveléssel. De ha kiárad a Tisza akkor elvileg ilyenek már nem lesznek.
Kifejezetten érdekes ez a buli. Holnap nyugíban átnézem ki mit miért vett és hogyan. Picit van egy gondolatom addig is, hogy valaki valamiért bevásárolta magát a cégbe. Ez nem szokott ok nélkül történni 🤔 Ez jó is lehet szvsz.
homájos homájos valaki vett megin a sötétbe tapogatozás trükköm trükköm mond meg nékem mi a lofasz van it világosogyon már ki a szeretet részvényem körüli susnya
Azt, amit korábban írtam. Valaki vett 20 millió papírt. Röviden. Egy érdekesség ami második olvasatra szúrt szemet: így, hogy ez a 20 millió elkerült a Berki-Dóczi párostól, ajánlattétel nélkül lehívhatóvá vált az opció. Ha lehívnák, 31,66%-ra jönnének fel, és mivel maradna rajtuk kívül más 10%-os tulajdonos (DGH), a 32% küszöb alatt nem kéne kötelező vételi ajánlatot tenniük.
Tiborcfiam ! Én gondoltam, gondolom ( írtam ) , hogy valaki(k) brutálisan bevásárolt. Tartom,hogy a kb 2 hét alatt 60-80 millió darab részvényt már elszedtek a kisbefektetőktől. A mai bejelentések igazolják,hogy megindult amire vártunk. MINDEN írásom tartom amit az elmúlt 3 hétben ( is ) írtam . Akik ismernek ( akár a fórumról ) azok tudják,hogy kitartó vagyok és nem változtatok a véleményemen ,nemhogy naponta,de még akár éveken keresztül sem. Szép időszak elé nézünk, ja ezt már mondtuk. :-)
Az egy 2019-es közzététel, akkor jöttek az est media helyére, akkor még indokolt volt ez a kitétel. Akkor lett alapítva az az opció ami ma megszűnt. Közel 5 éve…hogy repül az idő…
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.