Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Csak az a baj, hogy az idő meg telik. Ha csak egyéves távot nézünk, míg mi helyben járunk, addig pl egy OTP lassan dupláz. Az OTP, ahol nincs kockázat, bármikor bármennyit vehetsz, bármikor eladhatod, bukás kockázata szinte 0. Mi meg szenvedünk a nagy tervekkel, jönnek majd az ezermilliárdok, meg a függöny mögül az ismeretlen nagybüfi is előlép, stb stb.. hadd ne soroljam végig.
Ez komoly? Kinek milyen terve van, mihez adja bizodalmát az sokat számít. És ez ha tetszik ha nem, befolyásolja a kicsiket, akik "csak" a csordaszellemben a morzsákat csipegetve lovagolják a hullámokat.
Szerintem menni fog heteken belül, csak akkora volt a tőzsdefejlesztés, hogy max ezzel az MNB-s Peti gyerekkel szopattak a kicsiket, érdemileg meg egy rv bevezetés se megy! Lassan nem lesz elvárás, hogy a pék tudjon kenyeret sütni! BB mindig mondtam BB
Erősítsetek meg hogy rosszul érzem azt hogy lassan már a Gloster is lehagy minket teljesen. Aggódással tölt el az a tudat, hogy még mindig semmi hír, miért akadozik a Bét határozata. Kikopott a billentyűzeten az enter? Ezért nem tudják beküldeni?
Szvsz nézőpont kérdése az, hogy "nem kispályás" tulajdonos. Tegyuk fel van 2 3 millio részvénye amit 3-5ft rol vett, az 10 15 millio ft befektetett penz volt. (szvsz 10 15 m ft nem nagy palya) Vannak itt olyan emberek akik 20 30 40 millioval vannak benne, nem is egyet ismerek csak a forumrol.Az mas kerdes hogy nekik sajnos nem millios db szam van, mert 100 150 kozott vettek bele, hanem csak 200 300 400 ezer db. Szval hogy ki a kispalyas vagy nagypalyas az szerintem nezopont kerdese.... Foleg ha a tényleges befektetett osszegre vetitjuk ki a nagypalyas jelzot🙂 En arra mondom h0gy nem kispalyas aki 100 folott milios db szamot vesz, vagy akar itt ezen a szinten.... Ami viszont teny, aki nagyon lent vett sokat, leleményes volt, észnél volt,bator volt, es erezte stb stb az dicserendo es gratula, ugyesek voltak....
Igen. Bent volt a könyvben és hozzánk képest nem kispályás tulajdonos! A fedelzeten van.
Törölt felhasználó2021. 10. 13. 20:13
Tehát akkor a Delta system nem kompatibilis a BÉT systemmel? :D Ez van amikor valaki lesporolja a CarPlayt, azzal menne a trükközés, bocsánat tükrözés, de az undroid MNB segítséggel kevésbé! :) Ez a papír átok besorolást kapott!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.