Amikor megszunik a nagy ontes akkor fogunk emelkedni.Maga a kereskedes is bohozat.Szinjatek megy.Ennyi eses utan mar reg fordulnia kellett volna ha normalis kereskedes lenne.Andy halala utan durvabb volt a szitu es onnan is talpraaallt.139,5---112--103-105-126.Tehat negyedik nap talpraallt az arfolyam.Azota meg kuszobon all az uj befekteto.
Ami itt megy az tiszta piacbefolyásolás. Ugyanis ha az eladó előre egyeztetve üzletel a vevővel, akkor ezt így nem teheti meg, washtrade. https://index.hu/gazdasag/2014/06/27/brokertrukkre_csapott_le_az_mnb/ "Akkor is piacbefolyásolás, ha nem azA jegybank az ügy kapcsán is hangsúlyozza közleményében: a tőkepiacról szóló törvény nem követeli meg, hogy a tőkepiaci szereplő szándéka piacbefolyásolásra irányuljon. Önmagában az a tény, hogy az ügyletek objektív alapon félrevezető jelzést adnak vagy adhatnak, megállapíthatóvá teszi a piacbefolyásolást. Ehhez tehát az sem szükséges, hogy a piacbefolyásolás ténylegesen eredménnyel járjon, a piaci szereplőket valóban megtévessze, s ezzel összefüggően az adott pénzügyi eszközre jellemző keresleti és kínálati viszonyok megváltozzanak, az árfolyam módosuljon.A piacbefolyásolás akkor is megvalósulhat, ha a piaci szereplőt az adott ügyletek kötésére egyébiránt racionális gazdasági cél vezette. Abban az esetben, ha a legitim cél bármilyen más – nem piacbefolyásoló – módon elérhető, a tőkepiaci szereplőnek kötelessége az ügyletek megkötésére a piacbefolyásolást ki nem merítő módot választani, ilyen megoldás hiányában pedig – a tőkepiacról szóló törvényben írt szűk kivételtől eltekintve – tartózkodni az adott ügyletek megkötésétől."
mert aláírt jognyilatkozat nélkül semmit nem tud kezdeni a könyvvizsgáló. céges emilek, megbeszélések leiratai (ha voltak ilyenek egyáltalán), ígéretek nem esnek latba egy könyvvizsgálói jelentésben. szerződés nem volt akkor, amikor elkészült a jelentés, így nem volt miről beszélni.
Egy embert a kommunikációja minősít. Ez a legutóbbi hozzászólásod szerintem értékelhető, köszönettel vesszük. Ha elfogadsz ellenvéleményt: vannak jelek úgy ahogy írod, és vannak jelek a másik irányra utalva is. Egy olyan világban élünk ahol a "fake news" teljesen megtűzdeli a "real news" médiát. Ebből válogassa ki mindenki hogy melyik hír valós, és melyik akar félrevezetni. Te most nagyobb esélyt adsz a buktára mint a csodára, ezt elfogadjuk. Azért van 1 részvényed, te is tudsz hígítani :) építő véleménnyel szívesen látunk itt akár van részvényed akár lentebb tervezel venni. Ha a jó szándék vezérel elfogadjuk a negatív véleményt is, ha csak lentebb akasz venni ne károgd tele a fórumot. Tedd a szívedre a kezed mielőtt újra posztolsz. Előre is köszi, nem csak neked, hanem minden új jövevénynek aki ez alapján szól hozzá néha valóban elfogult kis fórumunkhoz.
Megintcsak köszönjük...szerintem itt jópáran leírták hogy tudatában vannak, voltak a kockázattal...és vállalták, vállalják, aki pedig nem az ugyis el fogja adni, vagy már el is adta.
Bármennyire is hihetetlen, tényleg jószándékból írtam. Tényleg mindenkinek a maga döntése, de vannak árulkodó jelek, amik után azért el lehetne gondolkodni. Vettem 1 db-ot nemrég, ha bármi olyan van egy kgy-re elmenjek. Nem veszek ebből mert nem vagyok a pénzem ellensége. Némi Altera és Akko tapasztalattal a hátam mögött azért tudom, hogy normális esetben hogy jön tőzsdére egy befektető. Hát nem így. Akkor pozitív lett volna részemről, ha azt mondja az it h na, 180 naposon emelünk egy tőkét. Máshol így csinálják. Ha autót nem veszel köztudottan tróger neppertől, akkor ezt miért veszi akárki is egy cégvezetéstől eltiltott emberrel a stábban? Nekem ennyi is elég lett volna a döntéshez. Ennyit szerettem volna, tiltsatok ha akartok, de sztem óvatosan mert könnyen lehet sírás a vége.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A