Orbán Viktor elõször adott interjút a Kossuth Rádiónak a kétharmados Fidesz-gyõzelem óta. A fél órás beszélgetés során több témát is érintett, azonban talán a legfontosabb az általa felvázolt, nõkkel kötendõ hosszú távú
Tudod penznyelo, egy korrekt ember ilyenkor azt mondana, bocs, elneztem. Vagy igazad van, nem figyeltem. Te egy sz@ros kis bertopicolo vagy. Gondolom oda a mai appanazs ekkora eges utan.
Nem oregem, en szuletesszamrol beszeltem, es gyerekvallalasi hajlandosagrol. Te meg olvasni sem tudsz. He-he-he-he... Ekkora ongolt. Kapasbol a jobb felso sarokba. Besz@ras...
Ez a csajszi 42 eves. Garantaltan nem fog mar szulni. Ha akart volna gyereket megtehette volna 34 eves koraig, mielott a Fidesz ujra kormanyra kerult, hiszen addig fenekig tejfol volt minden, a bolcsodekben milliokat kerestek, hemzsegtek a gyerekorvosok, minden no visszamehetett az eredeti munkahelyere, minden no szamara volt reszmunkaidos foglalkoztatas, egy not sem ert hatrany, mert gyereke volt, es a pedagogusok sem tudtak mit kezdenina a fene nagy fizetesukkel, allandoan megtelt a bankszamlajuk... Az en felesegem pl. 34 eves korara 3 csodalatos gyereknek adott eletet...
Oregem, legalabb megnezhetted volna, hogy mit linkelsz be, onmagadat hazudtolod meg. A melypont 2011-bennvolt, azota az elveszuletesek szama komotosan emelkedik. Ekkora ongolt rugni... Nem semmi...
Orbán Viktor olyan megállapodást kötne, amire még soha nem volt példa
Ugrás a cikkhez