Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2018. 04. 16. 10:27
#9460
"publicisztikában fejtette ki véleményét Perczel István, a CEU egyik tanára a Figyelőben megjelent Soros-listáról, melyen az ő neve is szerepel. 1994 óta dolgozik a CEU-n, vitriolos írását azzal kezdi, nagy izgalommal olvasta a cikket, arra számított, végre ő is megtudja, mi ez a titkos hálózat, amivel ő a tényfeltárás előtt nem találkozott. Végül semmilyen új ismerethez nem jutott sem a "félemetes Soros-hálózatról", sem a saját, ott betöltött öntudatlan szerepéről.Meglepődött, hogy a listán mellette olyanok is szerepelnek, akik elhunytak: Ernest Gellner filozófus és antropológus, Hanák Péter, a modern magyar történelem 1997-ben elhunyt nagy kutatója, a CEU történelem tanszékének alapítója, Tóth István György történész illetve Yehuda Elkana volt rektor."Ezek szerint Soros Györgynek akkora lenne a hatalma, hogy még a túlvilágon is tud ügynököket toborozni az európai keresztény kultúra elpusztítását célzó aljas terveihez? És ehhez a hálózathoz tartoznék én is, aki szinte egész tudományos tevékenységemet a kereszténység tanulmányozásának és a keleti keresztény hagyományok és történelem feltárásának és megismertetésének szenteltem? És sikerült neki úgy beszervezni Ernest Gellnert is, és engem is, hogy sem ő a túlvilágon, sem én ezen a világon nem vettük ezt észre? Első érzésem a mélységes hála volt Csanády András iránt, hogy ezt megtudhattam tőle."Perczel megnézte a Wikipédia Közép-Európai Egyetemről szóló oldalát, és ott "diákok dolgozatainak javításához szokott szeme" azonnal megtalálta a titkos lista forrását, a "neves tanárok" fejléc alatt. A Figyelő cikket szerző Csanády András abból - a tévedésektől hemzsegő listából - válogatta ki a maga listáját, de nem ellenőrizte, ki él még. Perczel azt írja, a lusta diákok is plagizálnak Wikipédiát, az ilyen plágiumért a CEU-n kirúgás jár.Kérdésekkel zár: "Nem lehetséges-e akkor, hogy az egész história néhány beteg agy és hazug elme szüleménye? Nem lehet-e, hogy pusztán csak arról van szó, hogy valaki parancsba adta: tessék neveket keresni az alaptalan bejelentéshez 2000 Soros-ügynökről, amit teljesítendő egy álnéven író lusta újságíró a Wikipédiához fordult segítségért?""
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2018. 04. 16. 09:56
Előzmény: #9450  -pny
#9459

te még mindig nem higgadtál le?
már megnyerted a választást a fidesznek.. (gondolom megkaptad a lóvédat is)
még meddig trollkodsz itt, és mi végett?
ezt akarod csinálni 2022-ig is? Normális munkahelyet nem találsz?
-pny
-pny 2018. 04. 16. 09:48
Előzmény: #9457  Törölt felhasználó
#9458
Butaságot hiába keresel az én hozzászólásaimban. Trollkodást meg pláne ne nálam keress.
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 09:38
Előzmény: #9450  -pny
#9457
annál “alapabb“ troll nem létezhet, aki a sajât topikját is villámgyorsan szétfloodolja, csak hogy a rajtakapott butaságai minél lejjebb kerüljenek... további jó homokozást!...:))
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2018. 04. 16. 09:21
Előzmény: #9454  signal2
#9456
jól hangzik, de nem látok rá esélyt, ez inkább még jobban eszkalálódik...
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2018. 04. 16. 09:20
Előzmény: #9451  Törölt felhasználó
#9455
Orbán fejből mondja a beszédeit? Még a sajtótájékoztatón is a tanácsadójához fordult, mert egy önálló gondolata nincs...
lehet azért mentek ki tüntetni, hogy az ország sorsa jobbra forduljon és ne kelljen annyi embernek nélkülözni, meg talán nem nézik jó szemmel a nemzeti feudális viktatúra kiépülését?
nagy káosz van a fejedben, csak az mehet ki tüntetni, aki szegény?
ha gazdag fogja be a pofáját, mert tanult és dolgozott az eredményért?
az hogy egy évtizeddel ezelőtt milyen politikát folytatott az mszp és feri nem azt jelenti, hogy most ugyanez várna ránk, pláne, hogy az akkori gazdasági helyzet jóval több feladatot adott mint a mostani.Ha annyira mutogatni szeretnénk a renszerváltásig vissza lehet menni ki mit hagyott a kasszában
signal2
signal2 2018. 04. 16. 08:38
Előzmény: #9451  Törölt felhasználó
#9454
Hello! Felőlem maradhat a fidesz, csak pár dolgot kérnék tőlük: ne tömjék naponta a fejemet migránsos, sorosos baromságokkal. Ne pártkádereket tegyenek pozíciókba, ne raboljanak le egész gazdasági szektorokat, folytassanak nyílt vitákat, válaszoljanak kérdésekre, működjön normálisan az ügyészség, ne gondolják, hogy nekik mindig igazuk van, és csak nekik, mozduljunk már el egy modernebb oktatás felé, legyen újra szabad a tankönyvpiac, a piacon az a vállalkozás érvényesüljön, amelyik jobb, ne az, amelyik ismer valami fideszest, lehessen újra érdemben újra népszavazni. 
.
Ha ezekben nem tudnak lépni, a magam részéről jöhet egy új alakulat. Nem Gyurcsány, mer' az nem új.
PusztaPutyin 2018. 04. 16. 08:24
Törölt hozzászólás
#9453
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 08:12
Előzmény: #9451  Törölt felhasználó
#9452
 Ő az a Georg Spöttle akit elraboltak az UFO-k és többször tárgyalt földönkívüliekkel?
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 07:51
Előzmény: #9439  -pny
#9451
A következő írást Georg Spöttle tette közzé facebook oldalán.
És akkor most mit szeretnétek?
-A tüntetés margójára-Elnéztem a tegnapi tüntetést… hmmm… érdekes volt.
Már kissé szánalmasnak tartottam azt is, hogy a szónokok egy három perces beszédet nem tudtak fejből elmondani. A jól lakott óvodás már a második mondatot is elfelejtette. Na de nem is ez a lényeg, nem lehet mindenki született szónok, lásd „A Király Beszéde” című nagyon remek filmet.
Amit érdekelne, hogy mit szeretnének a tüntetők? Visszakapni a szemkilövető Gyurcsány kormányt? Mert ugye akkor minden jobb volt, főleg az egészségügy, mert volt vizitdíj is. Ja, meg családok tucatjai kerültek az utcára a svájci frank alapú hitelek miatt. A fizetések durván 30-40%-al voltak alacsonyabbak és az ország az államcsőd szélére került az IMF hitel miatt. Nagyszerű perspektíva.Esetleg a Jobbikot akarják? Na de, melyiket? A roma gyűlölő, antiszemita, homofóbot, vagy a cicasimogatót? El kellene dönteni, hogy a „meleg felvonulást” szeretnék majd megdobálni a jól öltözött, normális kinézetű, felvonuló fiatalok vagy, hogy egy (elképzelt) jobbikos miniszterelnökkel együtt imádkoznak a mecsetben, miközben látogatóba jönnek a Szürke Farkasok és Ali Aǧca, aki rálőtt a pápára. Hááát… de legalább itt van alternatíva.
Netán az LMP lenne a királyság? Ők most el vannak foglalva egymás gyalázásával és a bűnösök keresésével. Azt majd „lerambózza” a pártvezetőség egymás közt. Tegnap KO-val győzött Sallai.Momentum? Komolyan 20 éves kiscsajokat és srácokat a kormányba, akik életükben még 5 percet sem dolgoztak és az uszításon meg az olimpia tönkretételén kívül még semmit le nem tettek az asztalra. Én, személy szerint, nem is engednék senkit a képviselőségig, ha nem dolgozott életében minimum 5 évet. Tök mindegy hol, közért, önkormányzat vagy bármi, de legyen élet és munkatapasztalata, mielőtt a nép dolgairól dönt.Demokrácia vs. diktatúra: demokráciát skandálták a tüntetők. Ha itt diktatúra lenne, akkor nem tudtak volna a parlament előtt tüntetni, mert nem kaptak volna engedélyt, sőt a szervezőket azonnal őrizetbe is vették volna. Egy diktatúrában nem lehetne büntetlenül, ocsmány szavakkal illetni az állam és a kormányfőt, mert bevinnék őket. A kordon áthágásáért már lőnének is, de minimum könnygáz, vízágyú és tonfa kerülne bevetésre. Itt az sem volt, hiába próbálták páran provokálni a rendőröket. Jártam életemben, pár diktatúrában és láttam, ott hogyan kezelik a demonstrációkat.Sajtószabadság: Ha megnézünk egy random újságost, bekapcsoljuk a TV-t, vagy, ha felmegyünk, a netre azonnal feltűnik, hogy hány ellenzéki lap, TV csatorna és web portál van. Népszava, Magyar Narancs, HVG, 24.hu, 444, 168 óra, HírTV, ATV,… A tartalmak pedig napi szinten kimerítik a becsületsértés fogalmát. Az ég szerelmére miről beszélnek?Itt nem lehet megélni: tudjátok mitől akadtam ki és miért töröltem jó tucat facebook ismerősömet? Mert olyanok mentek ki tüntetni, akik havi sok százezer forintos fizetést visznek haza, van szép lakásuk, autójuk és Hawaii-in meg Balin nyaralnak. Vagy aki, azon sopánkodott, hogy Londonban, milyen rosszul keres, bezzeg a britek, ugyan azért a melóért majdnem a dupláját kapják. Most meg azt írja oldalán, hogy soha nem jön vissza ebbe a diktatúrába. OK akkor ki lehet fizetni havi 500 fontot egy szobára és hatod magammal élni egy lakásban, ha az annyira „posh” (király).Fejlesztő mérnök barátom 30as éveiben hazavisz 600.000 nettót, (nem fideszes) csak mert sikeres a szakmájában. Szereti és ért a hivatásához, okos és folyamatosan képzi magát. Szerelő haverom, aki derék öreg Peugeot-omat gyógyítja, precíz, szorgos munkájával biztosít magának egy jó életet. Doki spanom a világ egyik legelismertebb agy és érsebésze (ő sem politizál).Kiver a víz, amikor 20on éves lányok és fiúk azzal kezdik az állásinterjút, hogy ugye kapok céges autót és minimum 300.000 ft nettó fizut szeretnék. Persze mindkettő lehetséges, de először bizonyíts. Talán kellene egy kis alázat a munkával szemben.A végén pedig, a mélyszegénységben élő fiatalok feltartották 200.000 forintos mobiljaikat az égbe…
p.s.
Új választást? Megint veszíteni szeretnétek?
-pny
-pny 2018. 04. 16. 00:30
Előzmény: #9449  Törölt felhasználó
#9450
Úgy látom, átmentél a Vazsmegyei, ill. Jon_Arbuckle féle legalapabb troll üzemmódba. Magadra hagylak.
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 00:28
Előzmény: #9447  -pny
#9449
nem is állítottam soha, hogy bármivel is tisztában volnál.
-pny
-pny 2018. 04. 16. 00:19
Előzmény: #9447  -pny
#9448
Csak ami ide is elér közülük:)
-pny
-pny 2018. 04. 16. 00:18
Előzmény: #9446  Törölt felhasználó
#9447
Kurucinfós konteókkal és kocsma szintű butaságokkal valóban nem vagyok tisztában.
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 00:17
Előzmény: #9444  -pny
#9446
régóta tisztában vagyok vele, hogy fogalmad sincs...:)
-pny
-pny 2018. 04. 16. 00:17
Előzmény: #9442  -pny
#9445
Úgy látom, czm-től ma se lesz erre válasz.
-pny
-pny 2018. 04. 16. 00:16
Előzmény: #9443  Törölt felhasználó
#9444
Nem tudom, miről beszélsz, de Orbánék (azon kívül, hogy mind áteresztették rajtunk) közülük bő 4000-et mégis befogadtak.
Törölt felhasználó 2018. 04. 16. 00:14
Előzmény: #9442  -pny
#9443
2015 késő tavaszán ill. nyarán több százezer papírok nélküli, de gondosan "felkészített" harmadik világbeli személy csörtetett át Magyarországon... vajon közülük hánynak áll még ma is a Western Union-os készpénzfelvételi utalványán olyan záradék, hogy "kizárólag Magyarország területén felvehető" ?? 
 
:))
-pny
-pny 2018. 04. 15. 23:58
Előzmény: #9437  czm
#9442
Erre pedig napok óta nem kapok választ. Ezt írtad pár napja:
.
"czm 2018. április 11., 23:34 ...a sok kozel-keletivel, akik mar most is itt elnek koztunk, foleg Budapesten"
.
Hogyan lehetséges az, hogy az országban ennyire hemzsegnek szerinted a közel-keletiek, miközben 8 év Orbán kormányzás után vagyunk, és Orbánék azt nyomták, hogy megvédtek, megvédenek minket a muszlim migránsoktól?
.
Orbánék vagy te hazudtál?
czm 2018. 04. 15. 23:56
Előzmény: #9439  -pny
#9441
koszonom a valaszt
jo erzessel tolt el, hogy legalabb mar gondolatban megbekeltel a lehetoseggel
.
persze a valosag jo esellyel valami mas lesz megint

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek