Milliós darabszámot adtak el: És? Ez egy nagyon sok milliós darabszámmal bíró részvény. Nem ritka, hogy nagyobb tételben kerülnek adásvételre a cég papírjai. ez gyakorlatilag nem sok jelentéssel bír. Lefelé megy. Ez tény, de láttunk már ilyet az elmúlt fél év során máskor is. Aztán majd felmegy. Egyszer fenn, egyszer lenn. A féléves/éves eredménykimutatás majd úgy is tartalmazza a kellő számokat. Azoknak jobban hiszek. Ami jó hír nekünk: Meleg és korán jött a nyár. >> Légkondiszezon korán indult >> Áramfogyasztás megnő >> Mátrai erőműtől több áramot vesznek, ami több bevételt is hoz. Ez amúgy a hotel ágazatra is igaz. Jő idő>> több vendég>> több bevétel. A vasútépítés legalább 2020-ig kitart>> alsó-középtávon állandósuló bevételi forrás. Rossz hír az EU csalásellenes nyomozássorozata, de a cehhet általában nem a vállalkozók, hanem az állam (vagyis mi, adófizetők fizetjük), már ha fizetjük és pro és kontra bedobott 100-100 milliárdok ki nem oltják egymást. Pro: EU 100 MRD büntetést/támogatásvisszafizetést a korrupt közbeszerzésekért. Kontra: MO: Fizessen az EU a határvédelemért 100 MRD-ot. Ha egyik sem>> az összeg 0 és megegyezés ejnye-bejnyével. Így mindenki jól járna.
Ki akartam szorni 665ön reggel h nyugodtan Balatonozhassak a családdal mert nagyon benne van az esés a levegőben de beelőztek... meg8nt marada kiülés. Bár legalább a felét odaadtam 700on. 😂😂😥😥🙃🙃🤑🤑😬😬 Más idők járnak, mint tavaly. Ha tartott volna a trend, már 1000-1200 között kellene lebegnünk. Sajnos ezt el kell fogadni, de ez jó alap más kereskedési stratégiához, a kiülés már nem feltétlenül olyan jó buli.
Több mint fél éve nem "jön magától" az árfolyam! Egyre távolabbiak az emlékeimben a pozitív élmények a papírral kapcsolatban! Én csakis a profit miatt vagyok itt!!! Képtelen az árfolyam emelkedéssel reagálni bármilyen hírre! Mit csodalkozunk így,hogy nincsenek új beszállók?
Inkább ne dőlj be a 200-as dumáknak. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de közel sem annyi, mint amennyien harsogják. Akinek volt, már régen realizált 600-700 felett és újra belevett. Aki meg nem az jó nagy marha :-)
Ne felejtsétek el minél nagyobb a zuhé, annál nagyobb a patti ! Mint egy nyári vihar a Balatonnál plusz 100 fok van jön a vihar csapkod dörög lehűt, aztán gyorsan eltűnik majd jön ujra a 100 fok és a pára lecsapódik rád ! Na és itt a tőzsdén vihar után mi csapódik hozzánk nagy tételben ????
Mindenki nyer itt,aki türelmes. Ne dobd el olcsón. Lehet 600 felé is lenézünk. Akkor mi van? Én azért tartok ott ahol,mert bírtam cérnával.... Nyugi,nagyot fog szólni😉
596 nál is tudják védeni a kisbüfiket , azt nem mondták, hogy az árfolyamot is védik , csak az érdekeiket !! Az érdek az, hogy a cég jól működjön , nyereséges legyen. Az többi pedig jön magátol !
OPUS Global Nyrt.