Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 10. 24. 16:55

Kedves Civin Úr!  

Kedves Civin Úr!
Egyáltalán nem akarok negatív lenni a Humettel kapcsolatban, mert én is nagyon örülnék, ha lenne még egy jó részvény a tőzsdén amivel lehetne érdemlegesen kereskedni, de vannak dolgok amiket egyszerűen nem értek.
Én sajnos csak felületesen foglalkozom a Humettel, mert időm sajnos nem engedi, de két kérdésem így is lenne a témával kapcsolatban.
.
1, Miért lép ki egy Amerikai tulaj egy kelet-európai cégből, amikor a nyugatiak verekednek a régió beli befektetésekért?
.
2 , Miért nem fedezi fel a céget egy nagybefektető, vagy egy kockázati tőke alap? Ha tényleg lenne valamicske lehetőség is a cégben, az biztosan nem kerülné el a kockázati tőkések figyelmét, mivel ők naponta keresik az adódó lehetőségeket... (és egy Humet biztosan nem kerülte el a figyelmüket).
.
Vála szát előre is köszönöm,
R.G.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pFModi-1fsz-bsszakrvaanyjat2 2021. 01. 29. 06:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 20:57
Előzmény: #106  Törölt felhasználó
megérdemel egy jó nagy bealkoholizálást munkájáért:), én éppen ezt teszem
másnaposságra pedig Humet-R. Ha lesz még csőd, akkor idővel gazdagok lehetünk mi kisbefektetők is hűségünk jutalmául
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 20:51
Előzmény: #106  Törölt felhasználó
nem a tévedésre akartam rávilágítani. Ha már itt tartunk, mikorra teszi most a bevezetést? nem tart az árfolyam hirtelen változásától? a piac beárazhatja a papírt a reális 10-20 közti szintekre.
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 20:38
Hát a dátumokkal csúnyán tévedtem, ez tény.... Egész egyszerűen átgondolatlan volt az alaptőke-emelésre vonatkozó beadványom és az ebből következő hiánypótlás miatt - no meg a sok, addig negatívan, vagy nem nyilatkozó hitelező pozitív Pál-fordulása miatt is - ez lett a tartható menetrend. Remélem most már hiba nem lesz. A második csődös- alaptőke-emelős projektet már rutinosabban csinálom.....Bár már a HUMET-termékek kereskedelmére koncentrálhatnék!
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 19:13
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
Idézet régről: számomra két dolog következik a lentiekből__________ ____________
1 detox
2 kibocsátás és tőzsdei megjelenés hamarosan
c.) december 31 után azonnal: beadjuk a bíróságra az alaptőke emelésre vonatkozó cégbírósági beadványunkat
d.) január 10-ig: a vagyonfelügyelővel együttműködve újabb gyűlést hívunk össze, illetve újabb, megerősítő nyilatkozatokat kérünk be (postán és akkor nem kell a gyűlésen részt vennie a Hitelezőnek)
e.) január 25-ig: a csődegyezségi tárgyalás és az írásban nyilatkozók válaszleveleinek beérkezése
f.) január 25-e után azonnal: beadvány (a csődbíróhoz)
g.) február 5-ig legkésőbb: az alaptőke-emelésről szóló végzés kézhez vétele a cégbíróságtól
h.) február 5-e után azonnal: PSZÁF és tőzsdei engedély megkérése az új kibocsátású részvények forgalomba helyezésére (BÉT)
i.) február 10: a részvények forgalomba hozhatók és a csődegyezség bírói végzésének kézhez vétele.
k.) február 11-15: a HUMET elnökének detoxifikálása
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 19:07
Előzmény: #103  Törölt felhasználó
Köszönet JÁNOS! Ha jól értelmeztem, max két héten belül tízmillió papírocskával több lesz a piacon:). Azért bízunk továbbra is!
A piacra kerülnek áprilisban a papírok , aztán jön az adok-kapok! Ne felejtsük el a fundamentális 11 forintot. Túlkínálat lesz, venni 30-on csak hosszú távon, de érdemes. Szerintem a parázósak, s a zok akik már régóta csak a pénzükre várnak, bizony adni fogják ezerrel. A közgyűlésen a tervek talán lökhetnek az árfolyamon, de ekkora kibocsátásnál csak óvatosan uraim!
Törölt felhasználó 2005. 03. 23. 17:41
Kösz zsosz, kösz linyi
zsosz
zsosz 2005. 03. 23. 17:08
Előzmény: #101  Törölt felhasználó
Grat kedves C.J.!
2005.03.21. lehetne keresztelő is,ahol felvehetné utónévnek a DÁVID-ot.
Komolyra véve a dolgot,jöhetnek az elbizonytalanodott megrendelők!!(Kanada ,Malaysia stb.)
No és lássuk az új papírokat,amit remélhetőleg habzsolni fog a piac!
Törölt felhasználó 2005. 03. 17. 22:02
Kedves Civin János!
.
Gratulálok, hogy volt kitartásod és bátorságod az ostoba állami hivatal ellenében is megvédeni a cégedet, visszaadni a reményt azoknak, aki Humet részvényekkel rendelkeznek. Tanulság leszel az eljövendő példabeszédeimben, hogy nem kell besz@rni az APEH-től, lehet az akaratuk ellenére is létezni, élni, boldogulni. Lehet, hogy e "dicsőségre" még csak nem is gondoltál, mégis megkapod!
.
Hajrá Civin, hajrá Humet!
.
Szia:
Törölt felhasználó 2005. 02. 26. 11:41
Előzmény: #99  Törölt felhasználó
Közeleg a közgyűlés...
Törölt felhasználó 2005. 02. 24. 19:02
Előzmény: #98  Törölt felhasználó
Kedves Civin Úr!
Előhoztam ezt a topicot, bizonyára kapok a fejemre a többiektől:). Tavaly tavasszal még 636, 540, 404 forintos kiszállókról írtak a fórumosok. Különböző forgatókönyvek, 88-as jegyzés utáni száguldás, stb is benne volt a levegőben. Most a 29-es kibocsátás kapcsán kérem , írja le a lehetséges kapitalizációkat figyelembe véve elméleti célárait. Én számolgatok, 26-32 közötti bekerülési áram van , kevesebb mint 10000 db. A célárra (ideális 3mrd cégértéket feltételezve a topic alapján) a kb 11millás darabszám esetén legalább 270, a 14millás kibocsátás+jelenlegi közel 4 mill. db /18kb/ esetén a számított célár legalább 160 a távoli jövő számai szerint, vagy teljesen badarságokról fecsegek? mind1. A jegyzés után vagy rallye, vagy remegő kezek beöntik a fundamentális 11-17 forintra (Ön írta az első 2 negyedévre!). Tehát kérdezném tisztelettel, milyen eshetőségekre számít a jegyzés után, illetve mekkora célárai vannak több éves távon, a piaci pozik újraépítése, stb után (nyilván függ a darabszámtól, a jelen és jövőbeni kibocsátásoktól). Szeretek számolgatni, nyerni fogok , eséskor veszek, emelkedésben tartok...
Kérem számoljunk együtt, még az ősidőkben is 25-30-on vettem amit 200-on adtam...
Tisztelette l:
Törölt felhasználó 2005. 02. 20. 20:31
Előzmény: #97  Törölt felhasználó
forgatókönyvek:
tegy ük fel, végleg megmenekül a humet
1.a hitelezők sok pénzzel felhúzzák az árfolyamot egy magasabb kiszállási szintig, pl 90-ig, aztán ráöntik a piacra.
2. a hitelezők azonnal pénzzé teszik részvényeiket, előtte max40-45-ig meghúzzák, így elképzelhető egy esés 20 -ig pl.
3. kétlépcsős tőkeemelés hírekkel, 30-45-80, sőt merész leszek 100 feletti szintekkel.
Egy biztos 27-31 sáv: kis forgalom a nagy napig...
pár hét múlva meglátjuk, de jó lenne a MESTER forgatókönyvét látni.
javaslat erős idegzetűeknek : vétel 33-35 felett, vagy csúnya esés. Kérdés: mit tesz a régóta pénzre váró hitelező? a közgyűlésen eldől minden, addig is itt a fórum
Törölt felhasználó 2005. 02. 20. 12:34
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
Humet március...
Törölt felhasználó 2005. 02. 20. 02:36
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
A HUMET hamarosan indul!!!!
humetboy
Törölt felhasználó 2005. 02. 18. 20:22
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Tisztelt Civin Úr!
Kérem írja meg, mikor várható az új részvények legkorább ibevezetése a BÉT-re. Köszönettel:
Törölt felhasználó 2005. 02. 12. 13:11
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
humeték háza tájára is írjunk valamit, mert hosszas a várakozás. a márciusi közgyűlés után mikorra várható érdemi elmozdulás, már az is mindegy, fel or le?
Törölt felhasználó 2005. 02. 12. 12:36
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
humet aljára tippek??? 25, netán 15? vagy 1 és vége? a teteje pár év múlva nagyon komoly lehet...:)
Törölt felhasználó 2005. 02. 12. 11:29
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
a részvények bevezetése után esünk, vagy indul a sztori 5425. felvonása?
Törölt felhasználó 2005. 02. 12. 11:28
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
lennox, mikor jön a humet gyorsjel.?
Törölt felhasználó 2005. 02. 11. 19:29
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Mindenkinek már "csak" ez a kérdése Trinidad, hogy mikor? Helyesebben ténylegesen mikor? Bizonyíték kell, nem ígéret, mint a reklámban.
Törölt felhasználó 2005. 02. 11. 14:22
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
tehát márciusban elszárnyalunk harmincig? már csak az lenne a kérdésem, hogy az új részvényeket mikor vezetik be a bét-re, illetve, hogy milyen árszintről zúdítják be ezt a hétmillió papírt a remegő kezűek? megint egy hónap semmi, vagy esés...
Törölt felhasználó 2005. 02. 11. 13:50
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
Trinidad, ma jött egy levél. Ez az utolsó nyilatkozat a hitelezőknek, amibe mostmár mindenkinek bele kell egyezni, hogy vagy 85%-ot, vagy 100%-ot kérnek a régi tartozásból új részvényekben. Amikor meglesz a szükséges 2/3-os beleegyezés, közzéteszik a sajtóban, ami valszeg emeli majd az árfolyamot. A részvények transzferálásának időpontját továbbra se írták (szerintem a szövegezés nem valami friss, noha február 10. a dátum).
Egy biztos, hogy március 14-én hétfőn végleges csődegyezségi tárgyalás lesz. Többet nem tudni.
Törölt felhasználó 2005. 02. 10. 20:55
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
nem kell parázni, csak figyelni, hátha lesz olcsó beugrási lehetőség, addig is garexet mindenkinek+syn
Törölt felhasználó 2005. 02. 10. 20:50
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Nekem már dobta ki levélpapíromat is, egy törlés gombot meg még sokkal könnyebb megnyomni:)
Törölt felhasználó 2005. 02. 10. 14:47
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
írjunk neki a humet@humet.hu és a civin @humet.hu-ra , kérjük tájékoztatását udvariasan, végülis ő mondta a februárt.
Törölt felhasználó 2005. 02. 10. 14:34
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
Nem vagy egyedül Trinidad, én mindig olvaslak, ha ez megnyugtat:))
Szerin tem megérkeztek az új részvények jegyzésére a befizetések és elment belőle nyaralni, több verzió nem jut az eszembe, nem lepne meg;)
Mi lesz ha már nem kellünk neki többé??
Komolyan nyugtalanít..nem érdekel már az egész:) A tőzsde sem, csak a munka, sajnos a munkából van pénz nem ha a monitor előtt veri valaki a farkát. Szép napot!:)
Törölt felhasználó 2005. 02. 10. 13:46
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
Fórumozgatok lassan egymagam...
Civin úr! Mi ez a nagy hallgatás? Tudom, folyik a munka, de a kitartó részvényesek , akik türelmesen buktak elég sokat, most már hírekre várnak. Pontosan Ön jelezte a február eleji eseményeket ebben a topicban. Hogy áll a tőkeemelés? bevezetési kérelmezés? detox??? úgy érzem, jogos kérdések.sikeres munkát!
Törölt felhasználó 2005. 02. 08. 18:47
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
Mindenkinek Humet kell.
Veszik, mint a cukrot. :)
Bár a cukor drágább és az értéke is...
Törölt felhasználó 2005. 02. 07. 16:58
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
csak felhúzták 30ra nap végén giga forgalom mellett

Topik gazda

Wedge1
3 4 4

aktív fórumozók