Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 10. 24. 16:55

Kedves Civin Úr!  

Kedves Civin Úr!
Egyáltalán nem akarok negatív lenni a Humettel kapcsolatban, mert én is nagyon örülnék, ha lenne még egy jó részvény a tőzsdén amivel lehetne érdemlegesen kereskedni, de vannak dolgok amiket egyszerűen nem értek.
Én sajnos csak felületesen foglalkozom a Humettel, mert időm sajnos nem engedi, de két kérdésem így is lenne a témával kapcsolatban.
.
1, Miért lép ki egy Amerikai tulaj egy kelet-európai cégből, amikor a nyugatiak verekednek a régió beli befektetésekért?
.
2 , Miért nem fedezi fel a céget egy nagybefektető, vagy egy kockázati tőke alap? Ha tényleg lenne valamicske lehetőség is a cégben, az biztosan nem kerülné el a kockázati tőkések figyelmét, mivel ők naponta keresik az adódó lehetőségeket... (és egy Humet biztosan nem kerülte el a figyelmüket).
.
Vála szát előre is köszönöm,
R.G.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 02. 07. 03:21
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
Kedves Civin Úr! Megjöttek a tőkeemelé első hírnökei a , vagy csak buták vették 32-n? A haditerv szerin mostanság lenne aktuális néhány pont, amit felidéznék:

Törölt felhasználó 2005. 02. 07. 03:20
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
Íme:
g.) február 5-ig legkésőbb: az alaptőke-emelésről szóló végzés kézhez vétele a cégbíróságtól
h.) február 5-e után azonnal: PSZÁF és tőzsdei engedély megkérése az új kibocsátású részvények forgalomba helyezésére (BÉT)
i.) február 10: a részvények forgalomba hozhatók és a csődegyezség bírói végzésének kézhez vétele.
k.) február 11-15: a HUMET elnökének detoxifikálása.
Ezze l párhuzamosan a HUMET® Rt a maga módján működik és végrehajtja a december 8-án jóváhagyott üzleti tervét és az ahhoz szükséges lépéseket (további költségcsökkentés) végrehajtom. A hiány a változtatások végrehajtása után elhanyagolható (első félév 10 mio forint, egész évben 24 mio forint) ami a költségek további csökkentésével kiegyenlíthető (reklám
Törölt felhasználó 2005. 02. 07. 03:19
Előzmény: #77  Törölt felhasználó
Kedves Civin Úr! Megjöttek a tőkeemelé első hírnökei a , vagy csak buták vették 32-n? A haditerv szerin mostanság lenne aktuális néhány pont, amit felidéznék:
Törölt felhasználó 2005. 02. 03. 21:37
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
detoxifikáció? mikor jő el a nagy bevezetés? ez a 25-27 ft unalmas, jobb lenne a 10-15, vagy a 100:). kihalt ez a fórum?
Törölt felhasználó 2005. 02. 01. 13:31
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Hitelezők és részvényes(sors)társ aim!
Az a hír járja, hogy Civin úr, kipihenendő a csődbevitel fáradalmait, nyaral. Ezért aztán nem tud nyilatkozni fórumban.
"Munka után édes a pihenés"
Törölt felhasználó 2005. 02. 01. 13:28
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
T. Civin Úr!
Azon beírására reagálok, melyben időpontokat jelöl meg (pl. kb feb 10- a részvények forgalomba hozhatóak). Kérem szíves tájékoztatását röviden arról, hogy így február elején a dolgok hogyan állnak.
Törölt felhasználó 2005. 01. 30. 11:01
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
Tisztelt Civin Úr!
Azon beírására reagálok, melyben időpontokat jelöl meg (pl. kb feb 10- a részvények forgalomba hozhatóak). Kérem szíves tájékoztatását röviden arról, hogy január végén a dolgok hogyan állnak. Remélem, hogy a bürokrácia útvesztőin hamarosan túljutnak, az árfolyam a bevezetést követően stabilizálódni, majd később jelentősen emelkedni fog. Addig is üldögélek KITARTÓAN a huszonpárforintos Humetemben,melyhez várakozásaim szerint februárban óvatosan veszegetni fogok.
Törölt felhasználó 2005. 01. 26. 19:32
Előzmény: #72  zsosz
Tudom, hogy fél év nem sok idő, de én még mindig nem látok változást az árfolyamban tavaly nyár (80Ft) óta. Olyan őszies... csak esik-esik...
Persze még mindig kitartóan őrizgetem, bár a csodákban már rég nem hiszek.
zsosz
zsosz 2005. 01. 21. 09:59
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Kár,hogy még nincs forgalomban az új részvénycsomag!Jelen környezetben,ahol tépik a kicsiket talán nem is zúznák be nagyon a Humit sem!
Törölt felhasználó 2004. 12. 18. 15:48
János, csak a reklám költségeket ne csökkentsd! Az előbbre való, mint a saját és a munkatársaid fizetése! Különben sose fogsz kilábalni a gödörből! A hitellel vigyázz, mert az APEH után a bankok tesznek majd tönkre! Inkébb gyűjts még több befektetőt, amíg el nem éred megint a gazdaságos üzemméretet!
Törölt felhasználó 2004. 12. 17. 18:02
Előzmény: #69  zsosz
Szerintem lesz borítás, de mind1, mert van Humetem, ha felfeé megy, akkor is örülök. Sokak megunták a sztorit és szabadulni akarnak majd, a venni szándékozók pedig bezsákolnak pl 15-30 ig. A fundamentális 11-17 forintokhoz mit szólsz (negyedéves prognózisok Civin tollából). Ha pozitív lenne a befektetők hozzáállása, 40-en várnák a jegyzést, de azt kívánom, szárnyaljon 1-2 éven belül!!! És a megnövekedett kapitalizáció/tőkehí gulás, sem ad okot vételekre. Szerintem logikusabb egy le, fel , aztán egy beárazódás utáni fundamentális alapokra épülő korrekció felfelé pl 100 két éven belül
zsosz
zsosz 2004. 12. 17. 15:11
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
Trinidad!
Ha nem észlelted volna,most nincs pánik a Humi körül.Éppenséggel reménysugár csillan a túlélésre és a story folytatódhat.A brazil szappanoperákat kívánjuk a feledés homályába küldeni ezért aki eddig bekkelt miért most borítsa ki a zsákot?
Túl nagy borításra az új rv-ek után sem számítok,legfeljebb a kényszerjegyzők adhatnak.Aki pedig kvázi hitelezőként jegyzett most az hülye lenne a jegyz. ár alatt kidobni.
Ha valóban lemenne 15 Ft-ig asszem veszek még belőle a "gyaúroktól".
Törölt felhasználó 2004. 12. 17. 14:47
Jó munkát a k pontig! Csak azt nem értem, miért nem esik még...:)
Törölt felhasználó 2004. 12. 17. 12:11
Jó Voldemort,
Ezúton is köszönöm a bizalmadat.
Az alaptőke-emelés és a csődeljárás folyamatban van, pár hetet vesz igénybe. A csődeljárás egy kétlépcsős folyamat, melyben
(a) a bejelentés és a moratórium-kérelem a bírósághoz beérkezett. Erről a Bíróság végzéssel határoz, melyben egyúttal kijelöli a vagyonfelügyelőt.
(b ) E személlyel együttesen még egyszer fel kell keresnem a Hitelezőimet, így Téged is, megerősítendő a 85% részvény 15% kp nyilatkozatot.
Ezek beérkeztével az eljárás egy bírósági végzéssel lezárul és (remélem) valamennyi Hitelezőnk számára a folyamatnak vége. Akik nem adnak hozzájárulást, azok számára is az egyezség feltételei szerinti részvényátvétel és 15%os kp, mint kényszeregyezség kötlezővé válik.
Mindezekkel párhuzamosan a megkapott nyilatkozatok alapján folyamatban van az alaptőke-emelése is.
Időrend (várható időpontok):
a.) december 8 a HUMET Igazgatósága döntött az alaptőke emelésről.
b.) december 31-ig: kézhez vesszük a bíróság moratóriumot elrendelő és vagyonfelügyelőt kijelölő végzését
c.) december 31 után azonnal: beadjuk a bíróságra az alaptőke emelésre vonatkozó cégbírósági beadványunkat
d.) január 10-ig: a vagyonfelügyelővel együttműködve újabb gyűlést hívunk össze, illetve újabb, megerősítő nyilatkozatokat kérünk be (postán és akkor nem kell a gyűlésen részt vennie a Hitelezőnek)
e.) január 25-ig: a csődegyezségi tárgyalás és az írásban nyilatkozók válaszleveleinek beérkezése
f.) január 25-e után azonnal: beadvány (a csődbíróhoz)
g.) február 5-ig legkésőbb: az alaptőke-emelésről szóló végzés kézhez vétele a cégbíróságtól
h.) február 5-e után azonnal: PSZÁF és tőzsdei engedély megkérése az új kibocsátású részvények forgalomba helyezésére (BÉT)
i.) február 10: a részvények forgalomba hozhatók és a csődegyezség bírói végzésének kézhez vétele.
k.) február 11-15: a HUMET elnökének detoxifikálása.
Ezze l párhuzamosan a HUMET® Rt a maga módján működik és végrehajtja a december 8-án jóváhagyott üzleti tervét és az ahhoz szükséges lépéseket (további költségcsökkentés) végrehajtom. A hiány a változtatások végrehajtása után elhanyagolható (első félév 10 mio forint, egész évben 24 mio forint) ami a költségek további csökkentésével kiegyenlíthető (reklám mégsem lesz), vagy bármiféle hitel-, vagy tőkepótlás segíthet.
Törölt felhasználó 2004. 12. 17. 06:42
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
Jó kérdések, érdekes árfolyamok lesznek akkoriban:)
Törölt felhasználó 2004. 12. 16. 16:23
Tisztelt Civin Úr !
Kérem szíveskedjen tájékoztatni, a jelen történéseikről. Tények: szándéknyilatkozatot megküldtük, pénzt a letéti számlára átutaltuk.
Kérdés:
1 .\ mikor várható a részvények megjelenése az adott szándéknyilatkozatok szerint.
2.\ összegyűlt-e elegendő anyagi lehetőség a kilábalás megkezdéséhez
3.\ van-e egyéb kisbefektetőknek szóló információja
Köszöne ttel: voldemort
Törölt felhasználó 2004. 12. 16. 13:52
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
Rendben. Jó munkát!:)
Én is inkább dolgozom.
Törölt felhasználó 2004. 12. 16. 12:40
Jó Lennox20
elegánsan visszavonultál. Jobb lett volna, ha valóban kritizálsz, mert abból épülök magam is. Egy biztos, hogy nem izgattál föl és ezeket a leveleket mindenféle túlzott emóció nélkül írom és írtam, munka közben. Jól szórakoztam, hagyott kikapcsolódni.
Ha bármi eszedbe jut, nyugodtan írj, izgalomra már semmi ok.
Törölt felhasználó 2004. 12. 15. 20:09
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Nem zaklatom fel jobban. Nem akarnám hogy szívrohamot kapjon, mielőtt talán visszakapjuk a pénzünk egy részét. Örültem a szerencsének, hogy találkoztunk a fórumon. Viszlát!
Törölt felhasználó 2004. 12. 15. 19:11
Jó Lennox20
Máris segítettél. Jobban értelek.
(a) Azt írod "tudja hogy 40 Ft-ot se ér"; helyesen: "Tudta, hogy 40 Ft-ot se ér" múlt idő, barátom! És mondta is! Nagyon fontos! Mondtam és írták, rám hivatkozva, hogy 40-et sem ér. Mit tehetek mást egy eufóriában, lázasan, öt-, hatszorosára túlértékelt papír esetén többet?
(b) Azt írod: "még mindig a 2700-al veri a mellét, hogy beugrasson újabb embereket"; két választási lehetőségem van: (1) "beugrasztani" 29 forinton, hogy érjen a HUMET részvény legalább ennyit, vagy többet (2) nem szólni egy szót sem, hagyni az egész cirkuszt felszámolandó és a papír bizonyosan nulla forintot ér. Hol a hiba? Miért "beugrasztás"?
(c) Azt írod "csak amit csinálnak, csináltattak velünk"; mond ki, mit csináltat, csináltatott Veled?

Topik gazda

Wedge1
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek