Kedves Civin Úr!
Egyáltalán nem akarok negatív lenni a Humettel kapcsolatban, mert én is nagyon örülnék, ha lenne még egy jó részvény a tőzsdén amivel lehetne érdemlegesen kereskedni, de vannak dolgok amiket egyszerűen nem értek.
Én sajnos csak felületesen foglalkozom a Humettel, mert időm sajnos nem engedi, de két kérdésem így is lenne a témával kapcsolatban.
.
1, Miért lép ki egy Amerikai tulaj egy kelet-európai cégből, amikor a nyugatiak verekednek a régió beli befektetésekért?
.
2 , Miért nem fedezi fel a céget egy nagybefektető, vagy egy kockázati tőke alap? Ha tényleg lenne valamicske lehetőség is a cégben, az biztosan nem kerülné el a kockázati tőkések figyelmét, mivel ők naponta keresik az adódó lehetőségeket... (és egy Humet biztosan nem kerülte el a figyelmüket).
.
Vála szát előre is köszönöm,
R.G.
Kedves Civin Úr! Megjöttek a tőkeemelé első hírnökei a , vagy csak buták vették 32-n? A haditerv szerin mostanság lenne aktuális néhány pont, amit felidéznék:
Íme: g.) február 5-ig legkésőbb: az alaptőke-emelésről szóló végzés kézhez vétele a cégbíróságtól h.) február 5-e után azonnal: PSZÁF és tőzsdei engedély megkérése az új kibocsátású részvények forgalomba helyezésére (BÉT) i.) február 10: a részvények forgalomba hozhatók és a csődegyezség bírói végzésének kézhez vétele. k.) február 11-15: a HUMET elnökének detoxifikálása. Ezze l párhuzamosan a HUMET® Rt a maga módján működik és végrehajtja a december 8-án jóváhagyott üzleti tervét és az ahhoz szükséges lépéseket (további költségcsökkentés) végrehajtom. A hiány a változtatások végrehajtása után elhanyagolható (első félév 10 mio forint, egész évben 24 mio forint) ami a költségek további csökkentésével kiegyenlíthető (reklám
Kedves Civin Úr! Megjöttek a tőkeemelé első hírnökei a , vagy csak buták vették 32-n? A haditerv szerin mostanság lenne aktuális néhány pont, amit felidéznék:
Hitelezők és részvényes(sors)társ aim! Az a hír járja, hogy Civin úr, kipihenendő a csődbevitel fáradalmait, nyaral. Ezért aztán nem tud nyilatkozni fórumban. "Munka után édes a pihenés"
T. Civin Úr! Azon beírására reagálok, melyben időpontokat jelöl meg (pl. kb feb 10- a részvények forgalomba hozhatóak). Kérem szíves tájékoztatását röviden arról, hogy így február elején a dolgok hogyan állnak.
Tisztelt Civin Úr! Azon beírására reagálok, melyben időpontokat jelöl meg (pl. kb feb 10- a részvények forgalomba hozhatóak). Kérem szíves tájékoztatását röviden arról, hogy január végén a dolgok hogyan állnak. Remélem, hogy a bürokrácia útvesztőin hamarosan túljutnak, az árfolyam a bevezetést követően stabilizálódni, majd később jelentősen emelkedni fog. Addig is üldögélek KITARTÓAN a huszonpárforintos Humetemben,melyhez várakozásaim szerint februárban óvatosan veszegetni fogok.
Tudom, hogy fél év nem sok idő, de én még mindig nem látok változást az árfolyamban tavaly nyár (80Ft) óta. Olyan őszies... csak esik-esik... Persze még mindig kitartóan őrizgetem, bár a csodákban már rég nem hiszek.
János, csak a reklám költségeket ne csökkentsd! Az előbbre való, mint a saját és a munkatársaid fizetése! Különben sose fogsz kilábalni a gödörből! A hitellel vigyázz, mert az APEH után a bankok tesznek majd tönkre! Inkébb gyűjts még több befektetőt, amíg el nem éred megint a gazdaságos üzemméretet!
Szerintem lesz borítás, de mind1, mert van Humetem, ha felfeé megy, akkor is örülök. Sokak megunták a sztorit és szabadulni akarnak majd, a venni szándékozók pedig bezsákolnak pl 15-30 ig. A fundamentális 11-17 forintokhoz mit szólsz (negyedéves prognózisok Civin tollából). Ha pozitív lenne a befektetők hozzáállása, 40-en várnák a jegyzést, de azt kívánom, szárnyaljon 1-2 éven belül!!! És a megnövekedett kapitalizáció/tőkehí gulás, sem ad okot vételekre. Szerintem logikusabb egy le, fel , aztán egy beárazódás utáni fundamentális alapokra épülő korrekció felfelé pl 100 két éven belül
Trinidad! Ha nem észlelted volna,most nincs pánik a Humi körül.Éppenséggel reménysugár csillan a túlélésre és a story folytatódhat.A brazil szappanoperákat kívánjuk a feledés homályába küldeni ezért aki eddig bekkelt miért most borítsa ki a zsákot? Túl nagy borításra az új rv-ek után sem számítok,legfeljebb a kényszerjegyzők adhatnak.Aki pedig kvázi hitelezőként jegyzett most az hülye lenne a jegyz. ár alatt kidobni. Ha valóban lemenne 15 Ft-ig asszem veszek még belőle a "gyaúroktól".
Jó munkát a k pontig! Csak azt nem értem, miért nem esik még...:)
Törölt felhasználó2004. 12. 17. 12:11
Jó Voldemort, Ezúton is köszönöm a bizalmadat. Az alaptőke-emelés és a csődeljárás folyamatban van, pár hetet vesz igénybe. A csődeljárás egy kétlépcsős folyamat, melyben (a) a bejelentés és a moratórium-kérelem a bírósághoz beérkezett. Erről a Bíróság végzéssel határoz, melyben egyúttal kijelöli a vagyonfelügyelőt. (b ) E személlyel együttesen még egyszer fel kell keresnem a Hitelezőimet, így Téged is, megerősítendő a 85% részvény 15% kp nyilatkozatot. Ezek beérkeztével az eljárás egy bírósági végzéssel lezárul és (remélem) valamennyi Hitelezőnk számára a folyamatnak vége. Akik nem adnak hozzájárulást, azok számára is az egyezség feltételei szerinti részvényátvétel és 15%os kp, mint kényszeregyezség kötlezővé válik. Mindezekkel párhuzamosan a megkapott nyilatkozatok alapján folyamatban van az alaptőke-emelése is. Időrend (várható időpontok): a.) december 8 a HUMET Igazgatósága döntött az alaptőke emelésről. b.) december 31-ig: kézhez vesszük a bíróság moratóriumot elrendelő és vagyonfelügyelőt kijelölő végzését c.) december 31 után azonnal: beadjuk a bíróságra az alaptőke emelésre vonatkozó cégbírósági beadványunkat d.) január 10-ig: a vagyonfelügyelővel együttműködve újabb gyűlést hívunk össze, illetve újabb, megerősítő nyilatkozatokat kérünk be (postán és akkor nem kell a gyűlésen részt vennie a Hitelezőnek) e.) január 25-ig: a csődegyezségi tárgyalás és az írásban nyilatkozók válaszleveleinek beérkezése f.) január 25-e után azonnal: beadvány (a csődbíróhoz) g.) február 5-ig legkésőbb: az alaptőke-emelésről szóló végzés kézhez vétele a cégbíróságtól h.) február 5-e után azonnal: PSZÁF és tőzsdei engedély megkérése az új kibocsátású részvények forgalomba helyezésére (BÉT) i.) február 10: a részvények forgalomba hozhatók és a csődegyezség bírói végzésének kézhez vétele. k.) február 11-15: a HUMET elnökének detoxifikálása. Ezze l párhuzamosan a HUMET® Rt a maga módján működik és végrehajtja a december 8-án jóváhagyott üzleti tervét és az ahhoz szükséges lépéseket (további költségcsökkentés) végrehajtom. A hiány a változtatások végrehajtása után elhanyagolható (első félév 10 mio forint, egész évben 24 mio forint) ami a költségek további csökkentésével kiegyenlíthető (reklám mégsem lesz), vagy bármiféle hitel-, vagy tőkepótlás segíthet.
Jó kérdések, érdekes árfolyamok lesznek akkoriban:)
Törölt felhasználó2004. 12. 16. 16:23
Tisztelt Civin Úr ! Kérem szíveskedjen tájékoztatni, a jelen történéseikről. Tények: szándéknyilatkozatot megküldtük, pénzt a letéti számlára átutaltuk. Kérdés: 1 .\ mikor várható a részvények megjelenése az adott szándéknyilatkozatok szerint. 2.\ összegyűlt-e elegendő anyagi lehetőség a kilábalás megkezdéséhez 3.\ van-e egyéb kisbefektetőknek szóló információja Köszöne ttel: voldemort
Jó Lennox20 elegánsan visszavonultál. Jobb lett volna, ha valóban kritizálsz, mert abból épülök magam is. Egy biztos, hogy nem izgattál föl és ezeket a leveleket mindenféle túlzott emóció nélkül írom és írtam, munka közben. Jól szórakoztam, hagyott kikapcsolódni. Ha bármi eszedbe jut, nyugodtan írj, izgalomra már semmi ok.
Nem zaklatom fel jobban. Nem akarnám hogy szívrohamot kapjon, mielőtt talán visszakapjuk a pénzünk egy részét. Örültem a szerencsének, hogy találkoztunk a fórumon. Viszlát!
Törölt felhasználó2004. 12. 15. 19:11
Jó Lennox20 Máris segítettél. Jobban értelek. (a) Azt írod "tudja hogy 40 Ft-ot se ér"; helyesen: "Tudta, hogy 40 Ft-ot se ér" múlt idő, barátom! És mondta is! Nagyon fontos! Mondtam és írták, rám hivatkozva, hogy 40-et sem ér. Mit tehetek mást egy eufóriában, lázasan, öt-, hatszorosára túlértékelt papír esetén többet? (b) Azt írod: "még mindig a 2700-al veri a mellét, hogy beugrasson újabb embereket"; két választási lehetőségem van: (1) "beugrasztani" 29 forinton, hogy érjen a HUMET részvény legalább ennyit, vagy többet (2) nem szólni egy szót sem, hagyni az egész cirkuszt felszámolandó és a papír bizonyosan nulla forintot ér. Hol a hiba? Miért "beugrasztás"? (c) Azt írod "csak amit csinálnak, csináltattak velünk"; mond ki, mit csináltat, csináltatott Veled?
Kedves Civin Úr!
Egyáltalán nem akarok negatív lenni a Humettel kapcsolatban, mert én is nagyon örülnék, ha lenne még egy jó részvény a tőzsdén amivel lehetne érdemlegesen kereskedni, de vannak dolgok amiket egyszerűen nem értek.
Én sajnos csak felületesen foglalkozom a Humettel, mert időm sajnos nem engedi, de két kérdésem így is lenne a témával kapcsolatban.
.
1, Miért lép ki egy Amerikai tulaj egy kelet-európai cégből, amikor a nyugatiak verekednek a régió beli befektetésekért?
.
2 , Miért nem fedezi fel a céget egy nagybefektető, vagy egy kockázati tőke alap? Ha tényleg lenne valamicske lehetőség is a cégben, az biztosan nem kerülné el a kockázati tőkések figyelmét, mivel ők naponta keresik az adódó lehetőségeket... (és egy Humet biztosan nem kerülte el a figyelmüket).
.
Vála szát előre is köszönöm,
R.G.