A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nyugalom!Fognak visszafelé jönni a forrópénzek,amik oszti óta elszivárogtak innen!Azt akkor az meg fog látszani az itteni árfolyamon is!Szerintem!Türelem!Meg ha az elmúlt 12 hónapot nézzük,azért volt normális emelkedés itt is,nyilván lehettet sokszorozni is más papirokba,de az meg megint más!Az extrém meg ritka ritka sztorik az ilyenek,nem erre kell apellálni azért aki tőzsdézik,hanem évi 30-40% hozamot csinálni minden évben,az kell legyen a cél!Lehet sokszorozni is pár évig,de 20 év múlva aki majd él,és megnézi az elmúlt 25évben mennyi % hasznot csinált/év,nem fog 3 jegyü szám kijönni ám!Annak mondom aki a nagy sztorik büvöletében él,azt ide olvas esetleg,mert azt is megmondom aki itt van,azok reálisan gondolkodó,meg stabilitást kereső emberkék inkább,nem az a szerencsevadász-hazárdirozó emberek vannak most itt sem.Én is majd bővitem itt idővel a kis pakkomat,az is biztos!Azt lehet nem is lesz olyan kicsi a végén!Majd kifundálom!
Jól mondod azt mondjak a tőzsdén mindig a jövőt árazzák…. Nos kérem szépen ahogy írtad Itt az a különbség hogy a jövő már megvan Konkrétumok vannak csak még nincs beárazva🙂
R:5080 Majd feleszmélnek a népek, hogy itt a jövő nagy lehetőségei is már nyélbe vannak ütve, de ami fontos, azon túl már valódi teljesítmény is megvan! Ezen alapokon meg további valódi növekedés 7-8-9ezer Ft/rv irányba. Persze izgalmas egy 25%os napon belüli fel-le mozgásos cég, csak legtöbben szarul jönnek ki belőle 😀
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link