Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Így van, majd megtanuljAk. Én még nem buktam, csak daytrade pénzt buktam. Részvényeken nem buktam. Mind pluszt hozott. Hatiban volt bukó trade természetesen a kb napi 2-3pozikban. Húszon évet megúsztam, szerintem ezután sem lesz gond már bukás téren. Azt sem állítom százmilliókat fogok keresni. Kis közepes pozik maradnak már csak nálam. Nagy pénz hozza a fix Állampapír hozamokat, az minden nap ATHra viszi az egyenleget. Szombat és vasárnap is jól fizet. Itt megy a játék mellé kis tradek, mostanában csak hati. Vannak tervek, de nwm vagyok képes leülni gép mellé sem irodában, sem otthon, hogy ott töltsem életemet. Majd ha már nem tudok mozogni
35 000 sem mondanám biztos támasznak...ha a bankeszketort adni fogják ilyen hozamok mellett, az alja megjósolhatatlan....persze Otp longosok inkább hígítanak, meg reménykednek...ath-n nem szálltak ki, mert lesz még 50000 év végéra...majd a 44000 támasz törösénél sem...a a 200 napos eleste után sem...pedig visszateszt megvolt... de majd megtanulják...én is megfizettem anno a tanulópénzt...
Szép kis nap ez is...a tegnapi longok nyitó után veszteséggel repültek, de fordítottam is shorba...mivel úton voltam 700p. nyerőben zártam....most keresem az újjabb nyitási lehetőséget...talán 140000-ig hati feljön...
Thx. Mostanában muszály valamit spekázni másnapra is, mert nyitóban a két oldal nagyon messze van egymástól....Otp-t mielőtt újra megborítanák felhúzzák egy kicsit...bux 142 000-ig fel...onnan mehet tesztelni a 140 000-t ...legutóbb megfogta, most kíváncsi leszek....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!