Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ma jön még este FED is. Mi lesz ezzel a rengeteg longgal, én nem látom át. Nem szeretnék benne lenni, nem is fáj az emelkedes, hiszen nem azonosulok vele
Pedig annyi tapasztalattal ami neked van, tudhatnád, hogy a lufik vége nagyon nehezen meghatározható. Nem akkor van amikor gondolod, hanem egy kicsit mindig később. Amit mondani akarok, hogy nincs jele annak, hogy shortot kell nyitni.
A 7500as kamat 0lesz decemberre. Jobb esetben +100+200, rosszabb esetben -500pont december 3.péntekén. Bux túlhúzott szinten, indikátor fellegelben, divegencia van. Az embereknek muszáj felébredniük a hamupipőke álomvilagból. Egy lehet még, amit mondtam, a sz@rt kenik el az arfolyamokkal, mert ingyenes pilóta jatek kicsiknek és nagyoknak. De el is kell tudni adni ezt a tömenytelen longot. Épeszű shortos itt már nincs. Az inga kilengett. Aztán felőlem mindenki azt mond és azt cselekszik amit akar. Felőlem 150ezerre is húzhatja Buxot. Kb nekem csak jobb
Mit bizonyítsak hogy 8Kn mindenki összefosta magat és én raktam be a chartot tartani a lelket emberekben, Evazellerben hogy itt a fordulat csökkenő ék. Dupla alj, zászló? Elment 11Kig, én addig láttam. Most meg felfele megy ugyanez. Nem baj, én a nagy töltényt tartogatom a kitarazasra, addig minden nap ATH Állampapírral. 1-2 konti shortot meg ahol látom bepróbálok néha, ha jön fordulat többet
Óriásit tévedsz hiszen tudod h nem az határozza meg a részvény értékét h sok barom eladta 8-10k között amit sokan megvettünk, ezek idióta semmirekellő hülyék. Azóta a bankcsoport bizonyította h kiváló teljesítményre képes. Csak dumálsz viszont bizonyítékok tények és törvényszerűségeket nem tudsz felmutatni csak a szövegelés megy!
Adtam is 135100as vevőre ott allt, de 35150en teljesült, maradek nem teljesült, visszavontam, most 300ponttal lentebb legjobb vevő? 7500as kamat? Nem bírtam ki. Shortos már nincs. Majd akkor leszek én
Szerintem fújjak a sz@rban a lufit. Amnyira fos minden, hogy minél nagyobbra kell fújni a pilotajátékot, abbol jön vissza a mAson bukott zsozso, közben tömik már a népre az olcsón bevásarolt cuccot. 8-10Kn tömegével adták OTPt, most 40ezren nehogy akkora vétel legyen, mikor lent kutyának nem kellett. Én nem fogok felülni ennek, az tuti
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!