Egyébként a hazudozás világcsúcsúát OV tartja az EU Paramentben 5 perc alatt 7 vaskosat hazudott, amit aztán visszagyűrtek belé!
"Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok!"
Mondta a pávatáncos.
Gyurcsány egy ma született bárány ( nyugi, sosem szsvaztam rájuk!) a székháztolvajohoz képest aki naponta szembehazdja az országot, sőt magát is képes 5 percenekét leköpni egy vaskos hazugsággal.
Ott kivetik magukból a korruptakat. Lásd, most mintha még maga az EB elnök Junker nyaka körül is egyre inkább szorulna a hurok a korábbi luxemburgi tiltott támogatások miatt. Ott nem nézik el az ilyesmit.
Én semmit nem vállaltam föl, főleg az Eu-hoz és Nato-hoz való csatlakozást, te azt hiszed hogy "művelt" nyugat majd megvéd bennünket. Először is kitől ? Kik fenyegetnek bennünket ? A semleges okos politika lett volna a jó megoldás, de Antall uram bátyámék másként akarták, persze a többiek is. Oroszországgal jobb nem összeakasztani a bajúszt az ukránok miatt, hiába uszít az USA, merkel sem akar ujabb vh.t Ivánékkal, mert az már a végső megoldás az endlösung !
Szeretem a nyugati értékeket, a demokratikus, jogállami normákat. Mindazt, amit mi is fölvállaltunk a rendszerváltáskor, a NATO-hoz, az EU-hoz való csatlakozásunkhoz.
Nem egy uniós ország ex-kormány-és államfője került már nyomozati eljárás alá. Vannak, aki börtönbe is mentek.
Jogállam itt addig nem lesz, míg Orbán és tsai ellen nem indul nyomozati eljárás pl. hivatallal való sorozatos visszaélés, korrupció, magántulajdon elleni vétség tárgyában.
Mattot csak az kaphat aki tud sakkozni, és valóban csak a király kaphat mattot, a gyalog, ill. ismertebb nevén paraszt - ahogy Csendben cigány mondja. Pedig a parasztok kenyerét eszi, de hát egy elme zavarodottól nem lehet számon kérni !
Gyurcsány F évértékelő beszéde