Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Nekem az a véleményem, hogy az új vezetésnek időt kell adni a stratégia/ tervek elvégzésére. Ne feledjük, végső soron 1 hete ment végbe ténylegesen a teljes váltás. Az április végétől mostanáig tartó időszak pedig leginkább a háttértakarításról és a cég helyzetének felméréséről szólt. Szerintem érdemes lesz az év végén visszanézni a mostani állapotokra, megnézni mennyi változás történik majd addig. Remélem senki sem gondolja, hogy 1 hét vagy 1 hónap alatt fel lehet építeni egy céget. Ott van pl a SET, ők is honnan indultak, aztán mostanra már szépen helyre lett pofozva minden.
Neked drukkolok mer korrektnek tűnsz, csak sajnálom hogy téged is meg egy csomó kisbüfit is hátba döftek. Én ezért adtam kgy után pedig többet láttam benne. Persze én könnyen eladtam nem volt annyi mint neked.Legyen neked igazad én nem kívánok senkinek rosszat, csak leírtam véleményem. Ennyi.
Azért a piac szeret olyasmik alapján ítélkezni, hogy mik is folynak a cégnél a fejlődést illetően. Azt nézve ami elkezdődött és a fel-felbukkanó "érdekes" nevek megítéléséből szerintem viszonylag nagy megbízhatósággal valószínűsíthető az irány legalábbis, ha a nagyságrend és az időtáv még nem is látható pontosan.
Ebben a papírban te tartod a lelked egyenlőre. Amíg ilyen ERY meg Jockey félék nagy db számmal bent vannak addig kár TA-ról beszélni, mert bármikor beönthetik. Ismeri őket mindenki. ERY nem rég még prémium vízről beszélt, 8-900 Ft egy üveg.... Nagyon képben van... Semmi kommunikáció a jegyzésről. Arról hogy a befolyt a pénz a jegyzéből meg mire lehet elég azt meg inkább hagyjuk is....De legalább mondanák hogy kB 50 ezer fűnyíróra, 10 ezer benzínre, 2 millió festésre, x millió renoválásra munkaerőre, szállítóeszközre, marketingre stb... És akkor a coinról még nem is beszéltek mennyi befektetése hogy megcsinálják. Meg mindenki hülye aki nem érti vagy tudni szeretne valamit. Most már sejthető hogy azért volt tőkeemelés 70 forinton mert különben nem jegyezték volna le. Így meg cserébe kaptak felárat. Kisbüfik meg vegyék 110-ért mert jó lesz. Dehogy mitől az titok.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi