Amúgy azt olvastam,hogy az utolsóra is büntetőt akart adni,az asszisztens beszélte le róla!!Kíváncsi lennék amúgy mi áll az ellenszenve hátterében,az tisztán látszott szerintem,nem szimpla tévedésekről van szó!
izlanddal éppen ezért boldogulnak nehezen a tőlünk nagyobb csapatok is,mert semmi közük a focihoz,csak sunnyognak,tördelik,bomlasztják a játékot!Amúgy nyugodtan számithatunk rá szerdán,szintén kutya nehéz meccs lesz,nem fogják Ronaldoék könnyen adni a továbbjutásunkat,ha győznek elsőként mennek tovább,nekünk egy döntetlen kiváló,de így nem lehet kimenni a pályára!
Izlandiak 2-szer vertek meg a hollandokat a selejtezoben...most valoban harmatosan jatszottak ellenunk,mintha masnaposak lettek volna,regen lattam ilyen megszeppent hitetlen csapatot..persze lehet tolunk szartak be:)
Sogorok is legutobb:)
Fentiek alapjan a portugalok is jobb ha maradnak a boraszatnal,ahoz ertenek,de fociban harmatosak..
Már bocs,de ekkora marhaságot,hogy lehet írni,hogy hagyjunk egy csapatot győzni!Ugyan nem néztem még,de gondolom utánnunk játszanak a "labancok" és ha mégis másképp alakul,tegyük fel hagynánk győzni a portugálokat,de ez a rettentően kellemetlen,felkorbácsolt izlandi csapat legyőzi őket?!Akkor mi van?Lehet megint számolni,osztani,szorozni,más válogatott játékára bízva a mi továbbjutásunk!Amugy nem csodálkozom mostmár,hogy Ronaldonak majd szétrobbant a feje,hogyan lehet egy ilyen csapat az EB-n?!!Izlandnak semmi köze a focihoz,csak kicsufolják ezt a sportot!!!
Nem kell izgulni, a labancok nem fognak kikapni ettől az izlandi csapattól, nekünk meg hagyni kell nyerni a Portugálokat 1 góllal.
Így második helyen végezve mehetünk Nizzába a tótatyafiak ellen továbbjutni, a negyed döntőbe.
Hááát nekem az az érzésem, hogy nem önálló akciója volt. Valamiért tolják egy kicsit az izlandiak szekerét, csak ugye nehéz, hogy ne tűnjön fel. Ha kicsit finomabban csinálják, akkor szabadrúgásokat kapnak, mint a végén, de úgy pedig nem tudnak gólt lőni. :)
Na mindegy, mi már lejátszottuk velük. A sógoroknak fogok szurkolni természetesen, toljanak nekik vagy kettőt, hármat! :)
Így van! Érdemben belenyúlt a meccsbe nemegyszer és ráadásul nagyon féloldalasan, a focit játszó csapat ellen, ezzel elrontotta a játékot. Ezért nem nekünk kellene elfelejteni ezt a bírót, hanem az uefának!
Így van. Azért az egy dologért tudok ideges lenni, amikor 11-sel akrnak mérkőzéseket eldönteni. Az izlandi csapat remekül rombol, nagyon nehéz legyőzni és el tudja vinni a labdát az ellenfél 16-áig. Egy dolog hiányzik náluk, az pedig a kapura lövés tudománya. A győzelemhez viszont az kell. A focit gólra játszák. Ezt akarták ma egyesek megváltoztatni és belenyúlni. Nem szép dolog. Ezért külön büszke vagyok a srácokra, hogy nem hagyták annyiban.
Nem bírom elviselni a csalást, még akkor sem, ha nekünk csalnak. Kiöli a lelket a dolgokból.
Egyébként én egy döntetlent vártam és minél hamarabb túljutni ezen a mérkőzésen. :)
Én büszke vagyok rá, hogy MAGYAR vagyok. Persze a magyart is mindig lehet vitatni... de ez hosszú lenne. ÉN BÜSZKE VAGYOK A MAI EREDMÉNYRE...(persze a 11-es nélkül jobb lett volna...) HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!
Magasra fejlesztették,hogy kell élni
az ellenfél hibájából""Látod azt a Sportot amit
EMLITETTÉL szépen betudták építeni úgy,hogy a
maguk hasznára váljon"""
Na az a tömeg jelenet amiből aztán 11-es
született arra emlékeztett""
Nem is csodálkozok portugálok se bírtak ezekkelvelük
Foci EB