nem írtam semmi olyasmit hogy csodában reménykednék. Ha majd csodát várok neked biztosan szólni fogok, ha már ennyire érdekel mit és hogyan gondolok.....
Egyébként sem életcélom veled és zeeh-el kommunikálni. "bottal sem piszkállak"
Majd ők megmondják hogy mi lesz, hogyan egyeznek meg, úgyis mindent jobban tudnak. Elismerem hogy a történelem és a tözsde ismételheti önmagát. De tisztán erre alapozni butaság.
Ha rájuk hallgatok akkor nem vettem volna 150-en és nem háromszorozok.
Azt nem értik meg,. hogy vannak akiket (pl engem) kib@szottul nem érdekel fundásan a cég. Engem az érdekel tudok e keresni vele vagy sem. Ezzel tudtam keresni szépen. A többit lesz@rom (hogy vulgáris legyek)
Speki papír (tolvaj rv) tehát spekizni kell vele. Naphosszat hajtogatni hogy fundásan ilyen-olyan szar, az szánalmas. Speki papírnál a fundás negatívumokat (és a + is) sorolni pedig butaság.
biztos lesznek olyanok akik megvárnak egy magasabb árfolyamot, így többet fognak belőle kiszedni mint amennyivel tartozott nekik az Est, attól függ mennyire kell nekik a lóvé rövid távon
azt nem értem, hogy mikor fogják közölni a sziget számait, úgy írták hogy összességében nyereséges lett, csak a Q3-ban fogják közzétenni?
ami szerintem még fontos, hogy miként sikerül megegyezni az Unicredites és Wallis-os hitel átütemezésről... persze minjárt mondja zeeh hogy cserébe megkapják a sziget 51%-ot...
nem vigasztalni akarom magam, hanem csak józan paraszti ésszel gondolkozni mint ahogy azt gem is teszi!
az nyilvánvaló hogy aki fentről beragadt (biztos vannak egy páran) az ilyen árfolyamon nem száll ki...
szvsz szerintem is lesz egy fel amikor erős vételi oldal lehet, majd ott kiszállnak páran a szállítók közül az bizonyos, de hogy 200 alá borítsák? (az miért jó az Est-nek?)
Ugyebár egy piacra csak úgy "ráborítani" nem lehet, pláne ennyi rv-t, hiszen ahhoz kell egy erős vételi erő is.
Magyarul ha a kutyának sem kell egy papír akkor legfeljebb az eladói könyvet lehet fullra tölteni, de eladni nem. Ez nem remény hanem egyszerű matek.
Ha 200-on elfogadták kifizetésnek a részvényeket akkor vagy sík hülyék, vagy tényleg megegyeztek egy felhúzás keretében történő kitárazásban(így ki lehet szórni a pakkot)
Valamelyik tőzsdeguru elmondaná, hogyan lehet a fentiektől eltérő módon ekkora pakkot a piacra önteni? (szvsz sehogy)
Az, hogy a felhúzás speki lesz, az evidens, hiszen a cég fundásan enyhén szólva nem túl bíztató. De aki rövid távon szeretne keresni vele, az lassan figyelje a papírt. Nem mondom hogy 2x-3x-ozni fog, az felelőtlenség lenne, de felhúzásra szinte biztosan számítani lehet.
a szállítói borításra visszatérve, nyilván benne van a pakliban hogy ráöntik a piacra, viszont amíg ilyen a könyv addig szvsz nem fogják tenni, leöntenék vagy 100-ig... (régi árfolyamon 10!!!) lehet megállapodtak egymás között, hogy 200 alatt nem adhatják el (bár ez nem életszerű...)
Q3-ban ha lenne pozitív elmozdulás (márpedig az árbevételek kb. 70%-a ott keletkezik) akkor elhagyhatnánk a 200-as árfolyamot
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))