nem vennéd már végre észre, hogy senki nem beszéli felfelé????
ellenben egész nap itt hörögsz (na persze pozi nélkül/még)
nagyon-nagyon unalmas
semmi közöd hozzá, ki mit csinál
ne akard a dumád a számba adni
a helyzet gyökeresen más lesz abban a pillanatban, mikor az új és egyben csak részben fedezett wc papírok kereskedővé válnak
Így van.
Beszállítóként eszembe nem jutna (főleg ennyi sorstárs beszállító mellett) még beletolni x millát, hogy felhúzzam, ők meg jól rám borítsák. Nem életszerű ebben az esetben. Persze jöhetnek bennfentes (?) nickek magyarázni, hogy majd most jön a nagy rally és nehogy eldobja bárki is, de kevés az esély arra reálisan nézve, hogy ne borítás legyen a vége, amint megkapják a papírokat.
szerintem is egyértelműen borítás jön. beszállító lennék és kapnék érte részvényt én is azt tenném, hiszen pontosan tudom hogy a cég akitől a papírt kaptam csődben van, hiszen nekem sem tudott fizetni. Minden beszállító konklúziója az lesz hogy menekülés amíg lehet
Sosem a kisbefektetők viszik fel az árfolyamot, hanem a speki kereskedők na meg a cég maga!
Mert ne hogy azt mond, hogy 500- millás 1,5 milliárdos forgalmakat jánosbácsi genereál fikatúrás közepette , meccs nézés közben ,sőrős hasáról laptopról- Na ne mááá...
Ha majd kell valakinek lóvé úgy is meghúzzák. Mert van ott lóvé csak nem a könyvelésben, hanem a kijátszott kománál, jóbarátnál aki nagyon szívesen odadja egy újabb kis haszon fejében, mert így megy ez.Mit számít az manapság , hogy mennyi lóvé van a cég számláján, milyen a likvidítása , szerintem nem sokat.Ha elindítják és már 3 napja limittel megy foglalkozol vele, van -er lóvé a számlájukon. - nem( majd lesz a sajátjukon...)
Erre gondoltam én is!
Itt pár év alatt láttunk jó néhány" speki" felhúzást, nem fundás alpon.
Kérdésedre válaszolva nem azért , mert fel akarom dumálni és erre senkit sem szeretnék ösztönözni, de én speciál felfelé látom az irányt rövid távon , aztán majd ha lecseng a sok sallangnak a leválasztása, és profitot fog termelni, mert fog különben hogyan finanszíroznák a luxus kiadásaikat, és egy idő után már senki nem adna nekik hitelt.
Hogyan ment fel anno 5555 Ft-ig ( régi 100 ft-os névértéken ) akkor volt mögötte fundás alap? Nem hiszem , csak pénzt akartak csinálni ami nagy valószínűséggel sikerült is. Most miért ne csinálhatnák ugyan ezt. Az a kérdés ki mikor száll majd be ill. ki.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))