A Virgin Galactic részvényeivel 2019 októberben indult a kereskedés a New York-i tőzsdén, az ismert milliárdos, Richard Branson kereskedelmi célú űrutazásokat kínáló cégére rávetették magukat a befektetők, a társaság papírjai az elmúlt napokban valósággal szárnyaltak, az árfolyam alig egy hét leforgása alatt 40, 2020. évben pedig már 223 százalékot emelkedett. A cég egyelőre inkább csak ígéret, bevételt alig termel, cserébe a következő években is tartósan veszteséges maradhat.
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?
vagyis félig betöltődött,de az talán nem számít...
Törölt felhasználó2021. 11. 09. 18:37
elég jól néz ki az utóbbi napokban. én vettem még hozzá. ha nem lesz nagyobb világpiaci zutty, akkor innentől talán fordulhat, megnyugodtak a kedélyek, betöltődött a rés is. :) csak vélemény nem befektetési tanács :)
Ugy latom valamifele kakaskodasba csoppentem bele. A SPCE meg esik renduletlenul. Eddig mindneki azt mondta, tartsam, mert legkesobb 15-on fordul. De bakker visszavehettem volna ott is, akkor minek tartani? Na csak magamban beszelek, senkit se akarok megdorgalni :D
Szerintem ne dobd el, mert JK1975 szerint ez a jövő ..."Űripar," ... érted b@meg .... 108$ lesz ... ott mindenki eladja az új tulajdonosnak aki majd az Airbus lesz ...de azon se lepődnék meg .... ha az american Airlines lenne .. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint JK1975 bement a Washingtoni cégbíróságra és azt látta hogy már ez a szerződés elő van készítve csak kihagyták az új tulajt .. De mivel JK volt olyan kedves és átfutott a Keleti partra ( Igen úgy mint Forest Gump) és elment a Virgin Galactic székhelyére ..... na ott volt az hogy Branson megengedte neki hogy belenézzen a részvényesi könyvbe ... ott azt latta hogy alig van a kicsiknél db szam ... leszámítva azt a par magyar nem normáliat aki ,51$ belevett az Ő tanácsára es nem kepes kivarni azt a ropke par evet amig lemegy 12$ ra majd onnan ujra fel .... Szuma szummarum ... mimdent adj el es vegyel inkabb meg Virgint .. Családi MOL pakk külön nagyon jol jon itt ...
Virgin Galactic részvény
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?