USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Akkor miért nem a blue chipeket veszed inkább? Azok biztosabbak és nem fognak 50-100%-ot esni, mondjuk növekedni se, de biztos nem veszted el a pénzed.
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 19:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 19:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 19:01
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 18:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ma MBLY-ban meg volt a korrekció:)
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 18:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 18:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pont azért mivel magas a kockázat magas a haszon lehetôség.
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 17:52
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 17:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Linken le van írva az egész.
De röviden:
A cég ADAS megoldást kínál, OEM és saját kiszerelésben. OEM a jelentős mivel pl a BMW, NISSAN, stb is az ő rendszerüket használja.
Európában 2016-tól csak úgy fognak 5 csillagos töréstesztet adni, ha van ADAS rendszer az autóban. Amcsik hasonlót akarnak. Jelenleg 80% ők szállítják az ADAS megoldást mindenhova a világon.
Pár videó: link
Itthon (Bp) forgatták a videókat:)
A potencia nagy benne, nem biztos, hogy az is lesz, de elég jó a rendszer amit csinálnak.
Pl ebbe link
is az ő rendszerük van, mondjuk jelenleg az illegális amit a vezető csinál, de elég meggyőző.
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 17:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az elmúlt egy héten minden nap az éves csúcson volt:) GPRO szintén:)
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!