Nem vagy egyedül. Nekem pl. már január óta gyanúsan erőltetettnek tűnik. :DDDD De komolyan. Nem adtam el, mert hiszem, hogy ennél többet ér. És már 250ft-tal feljebb is jó vételnek tűnt. úgyhogy amit eladtam, azt mindig visszavettem. ha volt egy kis eszem, lejjebb, ha nem, akkor feljebb. nyilván az is közrejátszik, hogy mindenkinél máskor veri ki a biztosítékot a dolog, hogy a tőkét azért nem ártana megvédeni valamelyest. értsd. nemzetközi helyzet.
Csak nekem tűnik, gyanúsan erőltetettnek ez a lejtmenet. Bár az látszik, hogy intenzív vevő nincs, de ez a folyton megjelenő filléres eladó, kissé gyanús. Nyilván a dmode féle "vettem 5000, de már el is adtam, mer ..." spekákat ki kell vonni a képből, mert ilyen alacsony forgalomnál nagyot mutatnak (lényegtelenül). A közkéz kb. 15 milliárdot ér jelen állapotában. Nyilván célszerű a valós közkezet minimalizálni úgy, hogy mellette tényleg egy működő Nyrt. félének hasson. Majd látjuk.
ja, eltévesztettem. itt nincs Marinéni. Már rég telesírta a párnáját és bukóban eladta. De mi tökösen megvárjuk, míg visszamegy a beker árunkig....Addig úgyse megy.
(UP)PENINN